Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 - pobieranie z Origina

Akaforty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj zakupiłem grę Battlefield 3. Instaluję, wszystko działa jak należy. Loguję się na Origina, tak samo - wszystko w porządku. Po chwili patrzę, a tu wyskakuje mi napis, że pobrano 0MB z 12,1GB. I tu jest moje pytanie - czy naprawdę trzeba ściągnąć całe 12,1 GB, czy nie?

Opublikowano

WITAM JA MAM PROBLEM Z INSTALACJA, PODALEM KLUCZ WSZYTKO BYLO OK A GRA SIE NIE ZAISNATLOWALA I TERAZ NIE MOGE JEJ ZAINSTALOWAC I WYSKUJE ZE KLUCZ UZYWANY A W PROFILU NAPISANE JEST ZE GRE MAM.(KUPIONA W MM)

Opublikowano

Robiłeś reset origina/pc po pobraniu?

Możliwe, że jakiś bug.

Spróbuj wejść na www.battlelog.battlefield.com i zobacz czy będziesz mógł uruchomić grę.

W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

w83od2.jpg

Opublikowano

Robiłem reset i Origina i komputera. Nadal pisze, że mam pobrane wyłącznie 5% gry (680MB) z całych 12GB.

Co do tej strony: zainstalowałem wtyczki i ciągle pisze, że czeka na instalacje gry, która - podobno - ściąga się z Originy.

Opublikowano

Jestem nieogarnięty, więc nie wiem czy tak ma być - staram się zainstalować grę z płytki, ale najpierw instaluje się Origin, nie gra. Cała kolejność następująca w danym 'procesie' jest prawidłowa?

Opublikowano

Mam taki sam problem co malutki688 wszystko dobrze szło do momentu gdy wpisałem numer seryjny i dalej coś się zacieło a teraz jak chce znowu to pisze że jest w użyciu i kompletnie nie wiem co robić fajniebyło by o dość zrozumiałą odpowiedź i działającą.

Dowiedziałem się też że od biblioteki gier w origin można pobrać ale nie wiem gdzie to jest ;/

Opublikowano

Mój problem został rozwiązany :) Battlefield 3 ściągnięty bardzo szybką prędkością (nie wiem w ogóle jak to możliwe, że szło szybkością 8.4MB/sek ;o). Czas rozpocząć gre ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...