Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]darkorbit.wp.pl

mikewca.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest tego typu. brat zakladal konto przez wp.pl i teraz za kazdym razem przy logowaniu czy przez com czy jakkolwiek inaczej

automatycznie wywala logowanie przez wp.pl ,na ekranie widnieje ten nieszczesny znaczek wp i inny syf.Przez to wp sa takze czesto inne problemy z gra...

Czy ktos sie orientuje czy mozna to jakos zmienic zeby przy logowaniu logowalo z normalnym linkiem i nie przez wp.pl ;)

mozna robic co sie chce ale wp.pl itak zostanie;d jak usune z linku wp . i zostawie tak jest oryginalnie odrazu wylogowuje z gry;/

nie mam innych pomyslow jak na to zaradzic;p

Moze ktos tak mial i cos poradzil.??

Z gory dzieki za odpowiedz.

A jak by to ktos czytal z modkow to Mam problem z odzyskaniem hasla do konta na mpc. wysylam maile podajac email,login,lub jedno i 2 i nie dochodza od 2 tygodni. co moze byc tego przyczyna proszeo pw. lub gg 600 44 14 jak ktos cos moze poradzic;) bo zalezy mi na starym koncie;)

Opublikowano

A ty jako kidmod orientujesz sie moze w jaki sposob moge odzyskac konto na naszym wspanialym forum? pamietam login email itp.wysylam przypomnienie i nie dociera;)

I dzieki za szybka odpowiedz. co do tematu skoro wyjasnione to prosze o zamkniecie. i sory za brak prefixu;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...