Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EragonMt2 [Dedyk]

rafalx11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smoku.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Phenom II 4x

ram.png

12 GB DRR3

net.png

1gb/s

linki.png

web.png

www.eragonmt2.pl

reg.png

http://91.204.161.178/EragonMT2/reg.php

klient.png

http://91.204.161.178/EragonMT2/download.php

rank.png

http://91.204.161.178/EragonMT2/rank.php

is.png

www.eragonmt2.pl

ip.png

91.204.161.178

status.png

ON

pl.png

http://91.204.161.178/EragonMT2/download.php

skan.png

https://www.virustotal.com/file-scan/reanalysis.html?id=f546b8290eff203ac979ab8e2da727b13141594ece674ce17f8388cf59a33451-1315942466

info.png

npc.png

2222lk.png

start.png

nastartr.png

ulepszacze.png

Tylko Perły

exp.png

999%

drop.png

999%

yang.png

999%

video.png

Będzie

Zamknieta.png

kontakt.png

ts3--->(srv2.multigaming.pl:9554)

team.png

[GA]Szef

[GM]Siwy

autor.png

Max lvl 250. Nowa mapa to juz niespodzianka dla was nowe zbroje i miecze range mozna sobie dać samemu u Pomocnika zdarzeń marmur też. U handlarki przywolania bossów i metków konia robimy jakiego chcemy wszystko to dla was!!!! i wiele więcej Zapraszamy na ERAGONMT2!!! zagraj nic nie tracisz a możesz zyskac przyjemnośc gry na tym serwerze.

stopka.png

Opublikowano

-Eq na start? nie przesadziliście?

-6/7 bon- IS lol ?

-licznik postaci nie działa prawidłowo

-o serwerze nic sie nie dowiedziałem z prezki, moze jakis system ulepszen/max bony etc ?

Nie wbiję nawet pozdrawiam

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Jestem [GM]Śiwy i jeżeli chodzi o administracje ja jestem od 15.00 do 16.30 nastepnie jestem o 21.00-23.00 róznie bywa w końcu się ucze ode mnie zawsze usyzkacie pomoc jak jestem. jeśli chodzi o system ulepszeń:

smocze-->bezduchy--->księzyce--->Świetliki

bojowy--->syriusz--->śmiercio---> księżycowy miecz

parta--->zss--->pogramco nieb.smoka--->obs

dla szamana nie podaje bo mysle ze znacie

zbroje:

stal--->niebieska stal---> zatruta stal---> szmaragdowa stal--->Hwang

bronie na 75lvl:

zatruty--->niebiański miecz

Żal--->miecz śłońca

Skrzydła---> Strumyki

bambus--->smoczy dzwon

jeśli chodzi o 6/7 bon w is to jest po to by za cos splacic serwer a nie by sepic kase nam chodzi tylko o to by sie serwer spłacał

ale jeżeli chcecie moge postarac sie o usunięcie go z is.

Jeżeli chodzi o biologa to u biologa sa wszystkie rzeczy do oddania do kupienia tanio biolog co 1sek nagrody szkatulki od wodza orkow do ripera.

Macie propozycje na serwer napiszcie mi postaram sie zrealizować gg:6844690

Opublikowano

Ja Ga nie jestem widac jak umiesz czytac exsp i kasa leci dobrze i gra sie szybko nie nudzi a 11-latek to jestes ty i jezeli piszesz tu bzdury to zapraszam na ts porozmawiac bo pisac to moze sobie kazdy srv2.multigaming.pl:9554

I jak komus sie nie podoba serwer nikt nikogo do gry na nim nie zmusza serwer jest po to by ludzie grali dla zabicia czasu a nie gre przeklada na zycie. Serwer jest dla zabawy ja serdecznie zapraszam a komu sie nie spodoba to trudno kazdy lubi co innego Pozdrawiam sory za pisownie

Opublikowano

Gram na servie z kumplem dobre pare godzin. Wbiłem 83 do tej pory zarobiłem jakies 3KKK więc na drop kasy nie narzekam.

Server Medium nie 4fun ;] Tylko takie pytanie skąd kurwa juz ponad 10 0sób ma truty chakry itd. Skoro ninja na 95 lvl robi DT niby w 5minut i odrazu chakry ? Nie no śmieszne troche. Myślę że server sprzedany dla tego kto da więcej.

Bugów parę jest niestety ale fajnie się nawet gra. Ale już więcej chyba nie wejdę ponieważ mam full abs miecze wiatr itd a kolega podbiega i 6k z wira ;] No kurwa

Do tego te truty itd.

Mój nick NekareST

Królestwo Jinno

rafalx11 pogadaj z H2 poważnie ponieważ gram 5 lat w metka i wiem co i jak, serv mi się podoba tylko Kurwa te 6/7 i sprzedaż itemków za PLN bo wiem skąd te trutki szafity itd tak szybko.

Pozdrawiam. NekareST

PS. Z tego co wiem o servie to ja już bym lepszą prezentacje zrobił.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Na Serwer nie ma co wchodzic..ceny nie sa dopasowane do dropu yang

Jeśli masz jakiś problem zwiazany ze mną, możemy go wyjaśnic bez zbędnych kłutni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...