Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co To Za Forum ?;/

abcdef

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIKT NIE POTRAFI MI POMOC ??:/ KURWA MAC

od 2 dni loguje sie do silka i jak sie zaloguej to mam DC

a teraz jak sa servy pop to jak sie zaloguje to dam start i nie idzie pasek :/ ja pierdole!!

//Za Duża Sygna

Opublikowano

ja pierdole to nie chodzi o update !!! a o neta nie chodzi bo mam 1 mbit i wgl wczesniej mi dzialal silk !!!

jak sie kurwa zaloguje na chara wybiore go dam START to pokazuje sie ten pasek ale sie nie laduje !!!! kurwa ogarnij to człowieku !

//Za Duża Sygna

Opublikowano

Ściągnij sobie NET.Framework (najlepiej najnowszy) to powinno pomóc na DC. A co do update'a to każdy ma ten problem ... jak 2k botów na raz próbuje ściągać patch'a to nic dziwnego, że tak się dzieje. Pozostaje tylko klikać do skutku =]

Opublikowano

jeeeezu azgar !!!!! ja pierdole nie chodzi mi o UPDATE !!! UPDATE POSZLO MI ODRAZU !!! MI CHODZI O TO ZE JAK SIE ZALOGUJE DO GRY I WYBIORE CHARA DAM START TO JEST TEN TAKI PASEK ALE ON SIE NIE LADUJE ZEBY WEJSC DO GRY !! KURWA NIE CHODZI MI O PIERDOLONY UPDATE !! CO WY NIE KUMACIE POLSKIEGO JEZYKA ??;/

//Za Duża Sygna

Opublikowano

kurwa zrób reinstala bo pewnie sie bawiłes w media.pk2i cos tam spierdoliłes i dlatego nie włazi ci do gry i po za tym doskonale wiem o co ci chodzi bo to samo kiedys miałem

xX_DevilGoku_Xx.png
Opublikowano

nie ja pierdole ten ryzmax .... od 4 dni nie moge sobie normalnie pograc w isro :/ ide grac w TSRO pierdole to . nuker 42 s/s light /cold/bicheon z 164k sp idzie do skasowania ....

prosze o zamkniecie tego tematu i przepraszam za wulgaryzmy ale jest jak jest :/

BlackBartek : abcdef żal mi cie koleś, mówisz, że miałeś 2 x90 lvl i jeszcze jakieś 70+, a zachowujesz się jakbyś w silka grał jakieś 2tygodnie... To normalnie, że tak się robi, większość osób tak ma próbuj do skutku, aż zaskoczy...

Edit: ale czlowieku tu nie chodzi o update !! tu chodzi o ten pasek co laduje cie do swiata silkroada ...

a nosi mnie bo nie moge pograc normalnie w isro od 4 dni :/:/

//Za Duża Sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...