Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zablokowanie klienta serwera przed kamermodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakaś możliwość zablokowania klienta, serwera przed kamermodem ?

kodi.png

Opublikowano

@up

Nevrast miał zablokowanego moda na 1h po starcie już mod był, kamer wszystko złamie, to jest mądry człowiek.

Zabezpieczenia można zrobić, ale i tak po jakimś czasie zostaną złamane.

Więc nawet nie ma co się bawić w zmienianie pongu Lz-keya itp.

Opublikowano

XenoxMt2 ma zabezpieczenie już dosyć spory czas, No ale zawsze dla mniej mądrych dzieci będzie to problem jeśli wo gulę ktoś z was wie jak to zabezpieczyć.

Tulek Chodzi o zabezpieczenie serwera, clienta przed kamer modem. Więc jeśli poradnik do zablokowania rozpakowywania clienta pomoże to znaczy że jest to odpowiedź do tematu.

Sry za offtop lecz koleś ma range Postmaker i wyskakuje mi tu z groźbą usunięcia tematu.

kodi.png

Opublikowano
XenoxMt2 ma zabezpieczenie już dosyć spory czas, No ale zawsze dla mniej mądrych dzieci będzie to problem jeśli wo gulę ktoś z was wie jak to zabezpieczyć.

hyh ale wiesz Xenoxowi zabezpieczenia robił kamer :) więc się nie dziwcie że nikt nie złamał...

Opublikowano

XenoxMT2 musiał zapłacić kamerkowi, aby ten nie robił moda pod ich serwer.

Jeżeli przestaną mu płacić to po jakimś czasie zobaczymy do tego serwera moda na stronie kamera :>

Opublikowano

Można zrobić automatyczne banowanie kamer moda =)

I nie chodzi tutaj oto ze jak zmienisz nazwe z metin2mod_sf2011.exe na np. Vectera.exe i Cie nie zbanuja

Tylko poprostu banuje automatycznie jeśli sie nie zgadza .exe z tym co jest napisane w php =)

Opublikowano

Nie chcę za dużo tutaj zdradzać ale możesz zrobić coś typu ''pong'' ,znaczy sie działa to na tej zasadzie co pong . w game i bince znajdź te same wiersze i zmień je na swoje .. mam nadzieję ze zrozumiałes =)

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)