Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2Fish 4.0 nie działa

lakilook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

zainstalowałem metin2 pl nastepnie spatchowałem nastepnie wgralem zablokowane pliki hs bypass i nastepnie zainstalowalem m2fish 4.0 wersja instalacyjna w folderze z gra kolejna rzecz to zrobilem obejscie. Wszystko byloby fajnie jakby nie lowil raz i potem przestaje. . . co moze byc przyczyna ? z gory dziekuje za odpowiedz :) pozdrawiam

Opublikowano

mam ten sam problem z M2Fisch 4.0 ustawiam inne ustawienia na Fishdelay i na Botdelay i dalej nic wklada wentke i po 5sekundach ja wyciaga morze ma ktos jakies pomysly na Odpowiedz Pozdrawiam !

Opublikowano

ale to co znaczy, że nikomu nie działa na chwilę obecną ? mi wyciąga prawidłowo i nawet łowi rybę ale nie chce drugi raz włożyć wędki do wody. . . a czytałem gdzies na tym forum że innym coś działa i dlatego w ogóle zabrałem się za instalację tego .... ?

Opublikowano

no ale ile :D:D w którym dziale się pojawią jak ewentualnie będą ? Download w dziale hacki ? nie przesiaduję za dużo na forum dlatego pytam ? i kiedy mogą ewentualnie się pokazać patrząc na wcześniejsze aktualizacje ?

Opublikowano

sluchajcie mam problem .

1. wgralem metin2 normalnie spatchowalem wszystko chodzilo .... zrobilem sam obejscie wszystko pieknie dzialalo.

2. wgralem metin2mod wszystko bylo ok ale postanowilem wszystko usunac i wgrac od nowa czystego metina .

3. nie wiem dlaczego po wgraniu nowego metina nie moge zrobic obejscia a dzieje sie to od kad zainstalowalem metin2mod .... jak wchodze w metin2.bat wyskakuje beztytuunz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

sluchajcie mam problem .

1. wgralem metin2 normalnie spatchowalem wszystko chodzilo .... zrobilem sam obejscie wszystko pieknie dzialalo.

2. wgralem metin2mod wszystko bylo ok ale postanowilem wszystko usunac i wgrac od nowa czystego metina .

3. nie wiem dlaczego po wgraniu nowego metina nie moge zrobic obejscia a dzieje sie to od kad zainstalowalem metin2mod .... jak wchodze w metin2.bat wyskakuje beztytuunz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

To ci nie bedzie dzialac. Musisz uruchamiac przez metin2mod

;)

Opublikowano

a dlaczego dzialalo mi po wgraniu metina czystego ? a potem juz nie nawet jak odinstalowalem metina ? i jak wgram od nowa system i metina 2 to znow chodzi ? cos kopie metin2mod tylko nie wiem co dokladnie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...