Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż mam taki problem ma net 10MB i mi się komp spalił więc kumpel mi pożyczył laptopa taki na co prawie nic nie idzie i podłączyłem kabel od neta i o to taki problem gdy pobieram coś normalnie bez żadnego programu to się max pobiera 70kb/s a jak wrzucę na flasGeta to się pobiera 1300kb/s i przy paczowaniu gier też się tak wolno patchuje jest jakieś rozwiązanie żeby net płynie chodził w wszystkim

Opublikowano

Odświeżamy co 24h ;P

@Topic

Być może masz problemy z przeglądarka i możesz mieć zawirusowany komputer, zeskanuj go i najlepiej sformatuj.

Opublikowano (edytowane)

wspomne coś jeszcze mój kumpel miał routera D-link czy jakoś tak a ja mam z kabla z gawexu może trzeba jakość skonfigurować i jeszcze mo kumpel miał właśnie taki słaby net że max szło 70kb/s może to trzeba jakoś skonfigórować

@edit wspomne że mam Tp-link i chyba go jakoś skonfigurować ale nie wiem jak bo tak myśle na starego kompie działa na starym działało a to nie dział więc chyba trzeba skonfigórować

Edytowane przez wołejko