Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bug Premium:)

przemommz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiec szukam bug-a ktorym moglbym zrobic premium na dluuugi czas;) Wiem ze taki istnieje ale NoobKillerPL sie nim nie podzieli (wiec nie musisz sie wypowiadac tutaj) Moze ktos wie co i jak i to opisze tutaj lub na PW to jest mi obojetne:)

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

Ja żadnego buga nie znam, wiem, że można się jedynie ze strony bonusowej zarejestrować i masz 1 miesiąc premium albo ze znajomych zebrać. Może da się kupić jakoś tanio.

obraz24.png

Opublikowano

To ja tez wiem ale mowil o tym NoobKiller lecz tam skad on to wzial nie mam wstepu ^^:D

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

tak wiem ze chodzi o charles i o zapraszanie znajomych ale w jaki sposob to zbugowac :D NoobKiller niech sie nie wypowiada z tekstami typu "mam ale nie dam" bo to juz jest nudne i nic nie wnosi do tematu , wiem tez ze nie chce sie tym dzielic aby tego nie usuneli wiec nie mam do niego zalu o to ... ale moglby chociaz naprowadzic mniej wiecej gdzie tego szukac;)

Opublikowano

@up musisz przechwycic em... ? jak to bylo ? pomoze ktos ? haha ;) i jak przechwycisz ... to potem dodajesz sobie znajomych (tak jakby) i juz ;)charles to cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :)

Opublikowano

Po pierwsze, to dlaczego mam ci dac.

Po drugie, sam na to wpadnij.

Po trzecie, ja nie jestem encyklopedia bugow darkorbit.

Po czwarte, bugi daje tylko tym, co cos dla mnie zrobili.

To ja tez wiem ale mowil o tym NoobKiller lecz tam skad on to wzial nie mam wstepu ^^:D

To znaczy z kad to wzialem? A racja, do mojej glowy ty wstepu nie masz...

tak wiem ze chodzi o charles i o zapraszanie znajomych ale w jaki sposob to zbugowac :D NoobKiller niech sie nie wypowiada z tekstami typu "mam ale nie dam" bo to juz jest nudne i nic nie wnosi do tematu , wiem tez ze nie chce sie tym dzielic aby tego nie usuneli wiec nie mam do niego zalu o to ... ale moglby chociaz naprowadzic mniej wiecej gdzie tego szukac;)

Prowokujesz flamewar, ja jak cos mam, to dam to chyba, ze uznam

iz nieoplaca sie dawac, bo np. tacy jak ty ciagle hejtuja, oraz

nie dziw sie ze odpisuje ci ze nie dam, na pw, lub gadu-gadu.

Prosze tutaj wszystkich o uwage.

Jesli cos odemnie dostaniecie, to w dziale Tutoriale, a na PW/GG,

NIKOMU nie zmierzam nic dac.

( No moze dam, ale na to moga liczyc tylko tacy jak Bennq, szymon1215, i inne osoby, ktore cos dla mnie zrobily )

Kiedy masz odebrać nagrodę za przyjaciół przechwytujesz pakiet i powtarzasz go. Myślenie nie boli ^^

Jedyny madry <3

Opublikowano

Kiedy masz odebrać nagrodę za przyjaciół przechwytujesz pakiet i powtarzasz go. Myślenie nie boli ^^

Tylko o to mi chodzilo ... Temat do zamkniecia

Opublikowano

( No moze dam, ale na to moga liczyc tylko tacy jak Bennq, szymon1215, i inne osoby, ktore cos dla mnie zrobily )

Jedyny madry <3

Zaczynasz mnie denerwować. Zachowujesz się jakbyś był Bogiem, a już na pewno niemcem.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Jedyny madry <3

NooB torem wystarczy pocisnąć

a tak na marginesie ty i Anymous

O_o

Opublikowano

Może ja się też wypowiem tak jak wyżej już napisał NoobKiller że na GG/PW nie daje nic oprócz osobom wymienionym. Ja się z tym zgadzam, ponieważ wtedy powstało by więcej osób które by to miało i jednym słowem uważało, że są lepsze. Jeżeli nie mają tylko jest upublicznione w dziele Tutoriale to każdy ma do tego wgląd i nie powstaje taki problem. Osobiście inaczej traktuję rzeczy takie jak "mam ale nie dam" jako iż pewne rzeczy nad którymi pracuje NoobKiller może chcieć zostawić dla siebie i trzeba to zrozumieć. Sam nie znam się na tym, ale z chęcią używam zasobów tego forum i czekam na kolejne bugi do Darka.

Takie jest moje zdanie na ten temat.

Opublikowano

Może ja się też wypowiem tak jak wyżej już napisał NoobKiller że na GG/PW nie daje nic oprócz osobom wymienionym. Ja się z tym zgadzam, ponieważ wtedy powstało by więcej osób które by to miało i jednym słowem uważało, że są lepsze. Jeżeli nie mają tylko jest upublicznione w dziele Tutoriale to każdy ma do tego wgląd i nie powstaje taki problem. Osobiście inaczej traktuję rzeczy takie jak "mam ale nie dam" jako iż pewne rzeczy nad którymi pracuje NoobKiller może chcieć zostawić dla siebie i trzeba to zrozumieć. Sam nie znam się na tym, ale z chęcią używam zasobów tego forum i czekam na kolejne bugi do Darka.

Takie jest moje zdanie na ten temat.

Tak wiem ze niektore rzeczy lepiej zostawic dla siebie:) napisalem wczesniej zeby tylko chociaz naprowadzic mniej wiecej gdzie tego szukac;) i dziekuje za naprowadzenie gdzie tego szukac:) powtarzam poraz 2 temat do zamkniecia:P

Opublikowano

no to po co on to rozglasza? skoro i tak nie da? niech zachowa dla siebie chyba ze naprawde chce pokazac jaki to on boski i doskonaly bo ma cos czego inni nie maja noobkiller 1sza czesc nicku opisuje twoje prawdziwe ja 2 czesc twoje niedoszle marzenia:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...