Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja po prostu nie mogę już, stwierdziłem że sam nie dam rady to piszę na forum. Chodzi tu o W8 także sprawa ma się tak, kupiłem płytę 8,5gb wypaliłem sam obraz .iso, źle wiem. Dzisiaj kupiłem 2 płytę też 8,5 i włączyłem ultraISO wrzuciłem tam ten obraz .iso i kliknąłem opcje "wypal obraz CD" tak jak to wyszukałem w Googlach i co się stało ? Płyty w ogóle nie czyta, ani komp stacjonarny ani laptop też raz w ogóle jej nie widzi a raz stwierdza że to czysta płyta, ja już nie mam do tego siły może wy mi powiecie jak to zrobić raz a dobrze ?

Opublikowano

yyy na win 8 wystarczy plyta 4.7 gb . Zmien w biosie bootowanie na dvd.

Wypal programem UltraIso (chyba) (ten co mA opcje edycji i wypalania plyt bootowalnych.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

nie wypalaj tylko zainstaluj pod windowsem normalnie jako drugi system na innej partycji , problem z nagrywaniem na dvd z głowy

iso wystarczy rozpakować ( winrar, poweriso ) albo zamontować w wirtualnym napędzie ( poweriso itp )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

aktualnie mam XP 32bity a 8 ma 64. jak próbuje zamontować wyskakuję błąd że "bla bla nie jest prawidłową aplikacją windows32" także z poziomu windowsa nie mogę zainstalować

Opublikowano

nie wyszedł tylko jest wersja do oglądnięcia nawet nie do testowania jako tako pełnego bo finalna może być i całkiem inna

@up, ano nie zauważyłem, sam zawsze używam systemów x64 z pod nich dział jak należy. zresztą iso wypalone nawet w Exploatorze ( pod Vistą czy W7 ) też powinno dzałać i nie trzeba żadnych programów do nagrywania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nijak bo sie nie da zamienić/uaktualnić, trzeba skasować poprzedni i zainstalować od nowa

możliwa jest tylko migracja ustawień ale nie systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if