Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dlaczego mam duży ping? Wcześniej był normalny...

dupekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grając w CoD4 na mp miałem ping 40-70, ale od pewnego czasu mam ping ponad 400 czasem 999 o.O

Jak to naprawić? Próbowałem wszystkiego, instalowałem jakieś programy i nic :( Mam internet 2Mb.

W ogóle nie da się grać... Macie jakieś pomysły? Wirusów nie mam... Skanowałem kompa parę razy, defragmentowałem dysk i nic :(

HELP!

.

Opublikowano

Witam, grając w CoD4 na mp miałem ping 40-70, ale od pewnego czasu mam ping ponad 400 czasem 999 o.O

Jak to naprawić? Próbowałem wszystkiego, instalowałem jakieś programy i nic :( Mam internet 2Mb.

W ogóle nie da się grać... Macie jakieś pomysły? Wirusów nie mam... Skanowałem kompa parę razy, defragmentowałem dysk i nic :(

HELP!

Na wszystkich serwerach tak masz ? Wyłącz gg, skype itd. Wyłącz i włącz neta.

Opublikowano

Robiłem tak... I nic

Kontaktowałeś się z dostawcą ? Jak sprawdzasz prędkość neta masz wszystko ok ?

Na wszystkich serwerach tak masz ?

Opublikowano

Kontaktowałeś się z dostawcą ? Jak sprawdzasz prędkość neta masz wszystko ok ?

Prędkość internetu trochę mi muli ostatnio... Ale tylko trochę, gdy chodzi o pobieranie, nie wiem, czy to ma coś to rzeczt...

.

Opublikowano

Przecież to normalne,że jeżeli zamula ci net to automatycznie masz gorszy ping w grach itp .

No taaa, ale bez przesady ping 999 ???

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...