Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Filmiki po kazdym bosie.

Adamss747

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysle ze chodzi mu o to ze po jakims raidzie np Nightmare At The Ruins nienadaza dropu podnosic i dlatego chce przyspieszyc ten slowmotion po zabiciu bossa ;p osobiscie tez mi sie zdazylo kilka razy ze niezdazylem calego lootu podniesc

Vindictus EU

70 lann

SoulBladePL

Opublikowano

Jak nie podniesie to i tak i tak to trafi do jego eq :P No z wyjątkiem ergów itp. ale z bossa dostanie.

Opublikowano

wlasnie ze life erg crystal itp czy tam fine iron ore to podniesie po tabeli ale jak niezdazy podniesc lootu z bossa przed tabela to juz do plecaka drop niepoleci i tak

Vindictus EU

70 lann

SoulBladePL

Opublikowano

To czemu u mnie drop z bossa trafia do eq nawet jak nie podnoszę. (Pokazuje się tabela i w tym czasie drop z bossa do eq trafia)

Opublikowano (edytowane)

Grasz na EU?? Jakos u mnie gdy juz pokaze sie tabela po bossie i chce podniesc reszte lootu to nic do eq nietrafia bo sprawdzalem nieraz. Gdy podnosisz przedmiot to pojawia sie notatka u dolu ekranu z nazwa przedmiotu. Gdy ja podnosze te itemy juz po wyswietleniu sie tabeli to po prostu zwyczajnie one znikaja. Sprawdzalem juz to nieraz wiec niegadaj glupot ;p

@edit

Oczywiscie napisalem wyzej ze chodzi o te itemy ktore nie sa podpisane, wiesz chyba o co mi chodzi

Edytowane przez SpermeN

Vindictus EU

70 lann

SoulBladePL

Opublikowano

Grasz na EU?? Jakos u mnie gdy juz pokaze sie tabela po bossie i chce podniesc reszte lootu to nic do eq nietrafia bo sprawdzalem nieraz. Gdy podnosisz przedmiot to pojawia sie notatka u dolu ekranu z nazwa przedmiotu. Gdy ja podnosze te itemy juz po wyswietleniu sie tabeli to po prostu zwyczajnie one znikaja. Sprawdzalem juz to nieraz wiec niegadaj glupot ;p

@edit

Oczywiscie napisalem wyzej ze chodzi o te itemy ktore nie sa podpisane, wiesz chyba o co mi chodzi

Lol, ty po pojawieniu się tabeli podnosisz przedmioty z bossa, które już trafiły do twojego ekwipunku, chyba normalne, że 2 razy nie dostaniesz przedmiotów z bossa. A Iron ore itp (przedmioty nie z bossa) można normalnie podnosić po pojawieniu się tabeli, dostaniesz je.

Opublikowano

Nie gadam głupot po tabeli podnosisz itemy które już trafiły do eq. Dlatego gdy klikasz E on je podnosi ale nic się nie wyświetla. Wyświetla się równo z tabelą, jakie itemki dostałeś ; ) W oknie czatu View all i szukaj swojego nicku i obok będzie item ...

Opublikowano

Proszę autora tematu o zapoznanie się z tym.

W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

w83od2.jpg