Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam na początek nie mam pojęcia czy dobry dział wybrałem więc jakby co proszę o przeniesienie .

To jeszcze raz witam i mam propozycje dla każdego doświadczonego hostera który posiada swój Serwer . Mam swoje forum a dokładnie jestem tam adminem ale współpracujemy z prywatnymi serwerami gier nie tylko do jednej danej gry ,ale też bf Play4free,metin,tibia itd .I składamy im propozycje następujące my dajemy im forum(lub działy jak kto woli ) u nas a wy jako hosterzy dodajecie reklamę na stronę (jeśli tylko posiadasz tutaj chodzi o banner naszego forum) każda osoba zainteresowana jest proszona o kontakt na PW (prywatna wiadomość)

A więc w skrócie co oferujemy :

• Działy dla waszego serwera - (Hoster serwera posiada nad nim pełną kontrole)
  • Reklamę mail do + 9k userów
  • W przyszłości pozycjonowanie

Co w zamian oczekujemy:

• Dodanie reklamy ( naszego bannera na stronę serwera ( jeżeli istnieje) a jeżeli nie to bota do danego serwera który np co 5 / 10 min będzie wyświetlał link do naszego forum .

Pytania lub wątpliwości proszę pisać w tym topicu ( temacie )

Dodam jeszcze tyle że aktulanie naszą ofertę przyjęły 3 serwery a oferta ważna jest od można powiedzieć dzisiaj zaczęliśmy ją wprowadzać w sieć a serwerami są :

ProMt2

Vectera.net

Phineas&Ferb

Główny administrator forum kazał mi dodać że na życzenie (Też za darmo) robimy skin do serwera który będzie wyświetlany w twoim dziale .

Pozdrawiam dudzio432

Mam nadzieje że droga administracja nie weźmie tego za reklamę innego forum .

Edytowane przez dudzio432
Opublikowano (edytowane)

@up pracownika nam nie potrzeba,tak mi się zdaje lecz potrzebujemy serwerów. Każdego zainteresowanego naprawdę zachęcam opłaca wam się nic za to nie płacicie a macie same plusy :

Nie musicie płacić za hosting,domenę

Zacznie wam przybywać ludzi na serwer

a dla nas plusem jest przybycie użytkowników na forum .

Główny administrator forum kazał mi dodać że na życzenie (Też za darmo) robimy skin do serwera który będzie wyświetlany w twoim dziale .

Edytowane przez dudzio432
Opublikowano

wyślesz mi link do waszego forum.?

Nie podaje bezpośrednio linków do forum ,bo administracja mpcforum może uznać to za reklamę a tego nie chcemy . Link dostaną osoby te które mają swój serwer i stronę do niego lub jeżeli ten serwer w ogóle istnieje .

• Dodaj nową pozycję...