Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]konfiguracja na walkę

kubapl1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie konfigi mam dac na 1 dobra walke na bitki bez sepromku i jak na ucieczke jak najkozystniej mam golca fs 6irkow 15 oslon za 10k uri i full lf3 do tego

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

na bitki bez sepromu ? nie ma takiej opcji :D tak wiec jesli masz bialke+rsb+seprom mozesz zrobic wylot np z 1 osoba jeszcze wtedy 1 konfa czolg a 2 full lasery i speed bez oslon :) a jesli samemu zrobic wylot to 1 konfa czolg a 2 full speed i oslony na dronach

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Opublikowano

na bitki bez sepromu ? nie ma takiej opcji :D tak wiec jesli masz bialke+rsb+seprom mozesz zrobic wylot np z 1 osoba jeszcze wtedy 1 konfa czolg a 2 full lasery i speed bez oslon :) a jesli samemu zrobic wylot to 1 konfa czolg a 2 full speed i oslony na dronach

NIGDY nie robi sie konfy bez oslon :) jak zbierzesz strzał za 120 kilo to po polwie hp a jesli masz te 70 tys oslon mniej zaboli :)

na bezoslonowie konfy nie zmienisz i padniesz..

Opublikowano

Zależy na jaką mapę te konfy ? Jeśli na bitki to jedna 15 napędów a wdrony pół na pól druga konfa ful osłon w dronach. Istotną rolę w walce odgrywa czas nie konfy, jeśli zaatakujesz pierwsze co to stabilna masz 3 sekundy przewagi, po stabilnej EMP, i ful ognia biała i rsb ew. sab i znów stabilna. Nie ma bata na Ciebie. Wszystko w twoich rękach. Jeśli chcesz wygrać musisz być szybki.

bugpointblack.png

Opublikowano

@beblok Emp na początku? Pomysł świetny, bo mamy dużo czasu potem na załadowanie i będzie można użyć jej po raz drugi ale... Traf na venoma ;)

Opublikowano

A co do tego ma venom?? Zależy jeszcze od gracza. Jak Venom jest w dobrych rękach to tak, ale jak lata jakiś niedoświadczony gośćiu co dostałby hita nie mógłby zaznaczyć nawet gościa 2 (EMP) to nawet nie zdążył by włączyć umiejętności. beblok masz całkowitą rację ;)

Opublikowano

@up Ale czy my kurwa rozmawiamy o nobach? Traf sobie na choćby mnie, bez problemu Cię podznaczę... A bardzo wiele osób ma kerkave/merkave lub WP :) Idiotyczne rozumowanie. Beblok zgadzam się ze wszystkim oprócz EMP :)

Opublikowano

chłopak na dzień dzisiejszy to duże znaczenie ma Profil pilota na bitki co najmniej 29 PKT potrzeba bo bez tego to możesz chrzan trzeć, apisa czy masz jakieś lf4 do tego i wtedy se liczysz wszystko i robisz konfiguracje. Inne są na bitki inne na 2 gale a jeszcze inne na solówki, zależy jakie masz ammo czy masz empa, stabilną, smarta, rakietki do wyrzutni lepsze i plt 3030. Ja osobiście latam na konfiguracjach swoich, wątpię że ktoś by je rozszyfrował ale potrafię na nich wziąć na siebie 4 co biją z białka i ich ubić co prawda będę na strzała a ostatnie strzały decydują o tym czy wygram ale zwykle liczy się stabilna, 50% do celności.

a tak w streszczeniu to najlepiej zrób sobie konfiguracje na jakich ci najwygodniej latać i tyle

Opublikowano

Ustaw sobie 2 czołgi i będzie git ....

Tak pojebanej odpowiedzi nie widzialem nawet na oficjalnym forum darka.

Zależy na jaką mapę te konfy ? Jeśli na bitki to jedna 15 napędów a wdrony pół na pól druga konfa ful osłon w dronach. Istotną rolę w walce odgrywa czas nie konfy, jeśli zaatakujesz pierwsze co to stabilna masz 3 sekundy przewagi, po stabilnej EMP, i ful ognia biała i rsb ew. sab i znów stabilna. Nie ma bata na Ciebie. Wszystko w twoich rękach. Jeśli chcesz wygrać musisz być szybki.

Za szybko używasz EMP , który zaś może sie przydać gdy nagle podleci jeszcze jeden golec.

jakie konfigi mam dac na 1 dobra walke na bitki bez sepromku i jak na ucieczke jak najkozystniej mam golca fs 6irkow 15 oslon za 10k uri i full lf3 do tego

Graj.Graj.I jeszcze raz graj , wtedy dojdziesz do odpowiednich ustawień taktycznych , użycia SAB'u , ISH + EMP które mają ogromne znaczenie w walce. Konfy musisz sam sobie ustawic.

Nie polecam tak zwanej konfy hardcora(tj. 10-20k osłony reszta all lf3 i gen sped) , łatwo pękniesz.

Opublikowano

@up dokładnie.

Znam dużo ludzi którzy latają na konfach (1-Full speed 50k osłon 2-czołg full lf3). Leci ci taki dostanie hita załóżmy 100k i co? po osłonie i 250k hp. Potem jak jest na czołgu bez drugiej konfy to już po nim :)

Opublikowano

A dodając jeszcze coś - korzystanie z czyichś konfiguracji to gówno. Sam wypróbowałem wiele, nawet te od najlepszych. Zawsze kicha. Nigdy nic nie wychodziło, czasem pękałem 1v1. Teraz mam swoje, wypracowane stylem gry. Full napakowany wezmę nawet 4 ;)

@up Kolega z klanu często tak lata, z modyfikacją czołga. Zdziwiłbyś się, co potrafi na tym zrobić;) Dlatego tak jak mówię - jeśli ktoś potrafi grać swoim stylem, nie wzorując się na nikim, to na słabych konfach dla mnie jest lepszy niż na dobrych dla mnie...

Opublikowano

@beblok

na bitkach chciałbym na ciebie trafić:) mam venoma od 1 dnia jak weszły więc obsługiwać się umiem:) i żeby ciebie ubić z taką taktyką niemusiałbym nawet się wysilać:D pomyśl ty mi puszczasz emp ja cię namierzam wciskam venoma emp niewidka i latam wokół ciebie i się z ciebie śmieje czekam aż puścisz 2 emp i wyskakuje i niewiem jak mocny musiałbyś być żeby niedednąć mając żyletkę:)

Jak ktoś wyżej napisał to konfa na hardcora jest dobra ale nie bitki tam lepiej mieć więcej osłon

PL2 VRU

Opublikowano

@beblok

na bitkach chciałbym na ciebie trafić :) mam venoma od 1 dnia jak weszły więc obsługiwać się umiem:) i żeby ciebie ubić z taką taktyką niemusiałbym nawet się wysilać :D pomyśl ty mi puszczasz emp ja cię namierzam wciskam venoma emp niewidka i latam wokół ciebie i się z ciebie śmieje czekam aż puścisz 2 emp i wyskakuje i niewiem jak mocny musiałbyś być żeby niedednąć mając żyletkę :)

Jak ktoś wyżej napisał to konfa na hardcora jest dobra ale nie bitki tam lepiej mieć więcej osłon

1. Napewno niewidka ? Przecierz to atak , wiec ja tracisz !

2. Nie do końca ta konfa na hardcora jest dobra , spotkaj napakowańca to sie zesrasz. Jesli jestes hardcorem , ubijesz mu prawie zylete on wlaczy speed konfe i ucieka , ty nie masz osłony na ucieczkowej wogole , on emp ty brak emp i pękasz.

Opublikowano

@beblok

na bitkach chciałbym na ciebie trafić :) mam venoma od 1 dnia jak weszły więc obsługiwać się umiem:) i żeby ciebie ubić z taką taktyką niemusiałbym nawet się wysilać :D pomyśl ty mi puszczasz emp ja cię namierzam wciskam venoma emp niewidka i latam wokół ciebie i się z ciebie śmieje czekam aż puścisz 2 emp i wyskakuje i niewiem jak mocny musiałbyś być żeby niedednąć mając żyletkę :)

Nie wiem czy wiesz ale istnieje coś takiego jak TURBOMINA. Puszczam 2 EMP-a i po twojej umiejętności, a zawsze jest robot w haijteku. Także to co mówisz to nie jest tak do końca.

bugpointblack.png

Opublikowano

@beblok

Do tego dochodzi jeszcze tak jak napisał up hajtech , co do przezycia wystarczy ISH wtedy robocik w boju , elegancko ew. transfer i wygrywasz ;)

Opublikowano

@beblok

@beblok

brawo za odpowiedz cymbale

1. venom to jest normalny atak więc jak masz niewidkie tracisz ją (to co napisałeś świadczy o tym że nie masz pojęcia o używaniu tego)

2.jest robot w boju, stabilna i emp 2 zawsze przez 30 to zjedziesz mu 100k HP to tyle co by robota użył

i 3 dodatkowe: jak chcesz to ze mną się spotkaj na bitkach, pisz serwer

Opublikowano

Ale po co zaraz

brawo za odpowiedz cymbale

1. venom to jest normalny atak więc jak masz niewidkie tracisz ją (to co napisałeś świadczy o tym że nie masz pojęcia o używaniu tego)

2.jest robot w boju, stabilna i emp 2 zawsze przez 30 to zjedziesz mu 100k HP to tyle co by robota użył

i 3 dodatkowe: jak chcesz to ze mną się spotkaj na bitkach, pisz serwer

Nie ma sensu się wyzywać być może chłopak nie ma doświadczenia lecz chciałby za takiego uchodzić.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ale po co zaraz

Nie ma sensu się wyzywać być może chłopak nie ma doświadczenia lecz chciałby za takiego uchodzić.

Dokładnie ;) Sam pamiętam swoją rejestrację i jaki wtedy miałem poziom wiedzy o do , pisałem ze na design boci sie jeden dzień i wg <haha>. Rozne pierdoly wtedy pisalem , wiem jak to wyglada. Teraz , jest już zupełnie inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...