Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] engine.exe-zły obraz

ILoveVomitI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

mam taki problem gdy chcę zainjectować hacka do gry:

beztytuuwey.jpg

nie chodzi tutaj akurat o black cipher że jest wykryty czy coś tylko to taki przykład... jeżeli ktoś coś wie na ten temat to będę bardzo wdzięczny za pomoc ;)

ehh.:)

Opublikowano

No własnie ? Nie napisałes o co Ci chodzi i jakiej pomocy od nas oczekujesz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

omg...chodzi o to, że nie mogę ŻADNEGO hacka zainjectować do gry...bo wyskakuje mi takie okno właśnie...dzieje się to od pewnego czasu i myślałem, że ktoś kiedyś miał taki problem ale jak widać mało kto się na tym zna więc można zamknąć :)

@jamjestmaciej

jak się nie znasz kompletnie to się nie wypowiadaj...co mi da skopiowanie hacka do folderu z grą skoro to jest nie zależne od siebie (jeżeli wgl rozumiesz to co piszę).

Opublikowano

ty mnie dzieciaku nie ucz oczywistego...ja swojego czasu tez gralem na hackach i wiem co nieco..a co do reszty to ty sie powinenes jeszcze duzo nauczyc....do twojej zakutej wiadomosci gra czyta jako adres zrodlowy folder combat arms i jak tam bedzie hack to go odpali razem ze startem gry matolku. wyraznie pisze przeciez...

Opublikowano

Ty a może tu chodzi o x64 wersje sys'a.

Bo typu gordon nie bd zgodny z systemem.

Może i to samo ?

Masz pirata czy orginał ?

Opublikowano

na każdym innym hacku tak samo jest ;/ Max nie wiem czy to wina systemu...to dopiero od pewnego czasu się tak dzieje ;/ win7 już mam od roku ? i wszystko śmigało zawsze...; /

Opublikowano

Ja mam Win 7 , 64 bity pirat ;D

I wszystko działa jak należy.

Hmmm.....z tego co tam zrozumiałem szmaciaż chce abyś zainstalował go ponownie....

Hmmmm....masz win 7 załużmy że pirat używałeś aktywatora ??

Przeinstaluj w miare możliwości ten system ;D

Jak na necie nie znajdziesz objaśnienia pisz do mnie , raczej pomoge od podstaw.

Nie trzeba tak włożyć płyty i instaluje się ;D

Trza trochę się pmęczyć....

A injectowałeś przez PerXa ??

Opublikowano

Ja mam Win 7 , 64 bity pirat ;D

I wszystko działa jak należy.

Hmmm.....z tego co tam zrozumiałem szmaciaż chce abyś zainstalował go ponownie....

Hmmmm....masz win 7 załużmy że pirat używałeś aktywatora ??

Przeinstaluj w miare możliwości ten system ;D

Jak na necie nie znajdziesz objaśnienia pisz do mnie , raczej pomoge od podstaw.

Nie trzeba tak włożyć płyty i instaluje się ;D

Trza trochę się pmęczyć....

A injectowałeś przez PerXa ??

tak mam pirata i używałem aktywatora..ale system mam już hmm..no od roku jak nie dłużej i było wszystko okej...a jakoś z 3 miesiące temu kładłem system na nowo więc nie hciał bym tego teraz robić znowu bo mam za dużo programów i wszystkiego... ;//

Opublikowano

No ale nie musisz ich usuwać ;D

Możesz zainstalować 2 system.

Tylko lekko przy lami Ci kompa a nic Ci nie zniknie.

Nie wiem czy błedy znikną.

Opublikowano

można zamknąć...problem rozwiązałem... antywirus blokował to tak cholernie mocno, że nie dało się włączyć...ehh a reinstala zrobiłem specjalnie...; //////////////

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...