Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem quest 33-35 Nostale SE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanie dotyczące Twojego pytania :D

Miałeś już quest na zrobienie cp 33 ?

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem pewien ale to chyba to :

Po przejściu 34 czasoprzestrzeni idziemy porozmawiać z Ramos'em. Dostajemy punkty doświadczenia i profesji. Teraz rozmawiamy z Teomanem Topp. Teraz płacimy 10000 golda Teodorowi Tipp. Teraz idziemy do Terenów Zachodnich Kopalń w wyznaczone miejsce. Dostajemy w zamian punkty doświadczenia i profesji. Teraz zbieramy od Ognistego Slade'a Serce rozgrzanego do czerwoności golema. Dostajemy w zamian punkty doświadczenia i profesji.

Uwaga: Coraz bardziej nasila się kłopot ze znalezieniem Ognistego Slade'a. Droga do niego jest taka: Wejście do Świątyni Fernon>Zamknięta Kopalnia B0>B1 i dalej przez dłuższy szlak (uwaga na galaretki) idziemy to kamienia teleportu, a potem idziemy dalej aż do pola z Silnymi Ziołowymi Mandrami i Ognistym Slade'm.

Teraz znowu idziemy na Tereny Zachodnich Kopalń do wyznaczonego miejsca. Znowu dostajemy punkty doświadczenia i profesji. Teraz rozmawiamy z Ray'em. Dostajemy punkty doświadczenia i profesji.

I teraz idziemy do 35 czasoprzestrzeni. W tej czasoprzestrzeni trzeba uważać w ostatnim pokoju ponieważ trzeba wytrwać z Młocarzem Kenko. Warto przygotować przekąski, eliksiry i skille zatrzymujące wroga.

Jednak teraz nie kończę opisu. Po przejściu 35 czasoprzestrzeni z Wejścia do Świątyni Fernon idziemy odebrać od Ramos'a (Wejście do Świątyi) zadanie "Moja strona i druga strona". Rozmawiamy z Ray'em, a potem z Teodorem Tipp. Dostajemy punkty doświadczenia i profesji. Teraz znowu rozmawiamy z Ray'em. Dostajemy punkty doświadczenia i profesji. Teraz idziemy rozmawiać z Ramos'em z Obozu Rycerzy. Dostajemy w zamian 15000 golda, punkty doświadczenia i profesji.

I teraz mam dla was 3 nowości: 1. To 2 czasoprzestrzeń na ten sam lvl co poprzednia,

2. Za tą czasoprzestrzeń nie dostaje się nic,

3. Możesz wejść samodzielnie do tej czasoprzestrzeni i jeśli nie jesteś w grupie.

Idziemy do 35 czasoprzestrzeni w Obozie Rycerzy. W tej czasoprzestrzeni są 3 wyjścia i dźwignia.

Od razu ogłoszę że jeśli nie będzie żadnych zgłoszeń do pomocy z pisaniem o rajdzie Krzewu Xysen to nie napiszę o nim, oraz ogłoszę, że niedługo podaruję wam post-niespodziankę.

Naciśnij ten zielony guziczek "Lubię To" obok tego posta :D

Edytowane przez Patryksss

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Musisz zrobic uktryta cp 35 w obozie rycerzy.

Edytowane przez szymek111

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale