Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop w technikum zamiast zeszytów? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema ;) To mój ostatni rok w gimnazjum i mam pytanie, czy w technikum można nosić laptopa zamiast klasycznych zeszytów? Czy taką opcje mogą zaakceptować nauczyciele ? ;D Czy wogóle jest taka możliwość? Wiem że może głupie pytanie ;D Ale pytam z ciekawości ;)

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

nie sądzę by nauczyciele sie zgodzili...

W gimnazjum miałem kolegę , który chodził z laptopem , ale był desgrafą* czy jakoś tak

po prostu brzydko pisał...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

No ale ;) Nie chodzi mi ogółem o uczniów z laptopami ;) Lecz o to że JA jako wyjątek nosił bym laptopa ;>

@UP: To kicha ;D

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Co ty , jesteśmy 100 lat za murzynami... Zanim coś takiego wejdzie połowa stąd w piachu będzie kwiatki wąchała.

No tak, bo przecież w krajach, które są 3 tysiące lat przed nami każdy używa komputera, a o papierze nie słyszeli. To, że coś jest fajniejsze nie znaczy, że jest prostsze.

Opublikowano

nie sądzę by nauczyciele sie zgodzili...

W gimnazjum miałem kolegę , który chodził z laptopem , ale był desgrafą* czy jakoś tak

po prostu brzydko pisał...

dysortografia ?

@topic

Nie da rady :> (popytaj się nauczycieli czy ci pozwolą jak tak to masz lajt ;d

Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz w technikum ale ja w liceum używałem lapka i zawsze grałem na lekcji w quake 3 i left 4 dead szkoda tylko że nie udało mi się odgadnąć hasła do szkolnej sieci ;)

Nauczycielom to raczej nie przeszkadzało. Jedynym problemem było to że lapek miał slabą baterię i dostałem kilka razy opierdol że ciągnę prąd za friko pod lapka ale jakoś zawsze kończyło się na uwagach, jak się pytali co robię to mówiłem że piszę notatki z lekcji raz nawet podlączyłem swojego lapka na historii i oglądaliśmy filmy ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

U mnie można ale tylko na zajęcia informatyczny ja mam np. 4 : Systemy Operacyjne, Oprogramowanie Biurowe, Technologia Informacyjna, Urządzenia Techniki Komputerowej, na te 4 można mieć swojego laptopa :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Zależy jakie technikum wiem że w technikum co kumpel chodzi to wolno jest na czymś tam z informatyką związanym i połowa klasy ma laptopy

Opublikowano

Ma wyjść taka opcja ,że zamiast książek iPod będzie ,ale to za kilka lat.

Zresztą i tak w 2k12 jest koniec świata ;D