Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ban na Cod'a Black Ops.

coolseb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemka mam problem bo dostalem bana na cod black ops i nie wiem co teraz zrobic czy da sie popoprosic o unbana albo wykupic nowy klucz ale za rozsadna cene (nie wiem 40 zl :D ) nie tak jak za nowa gre :D Gralem troche na wh'czu i wlasnie mialem jakis konfig ktory daje wiecej fps wklejony i nie wiem czy za wh czy za konfig :(

nie gralem na wh tak ze walilem po scianach tylko kiedys raz uzylem

Edytowane przez coolseb
Opublikowano

jeżeli używałeś haców to niestety ale ban cie się należy unbana raczej nie dostaniesz. Cd-key? na allegro poszukaj

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano (edytowane)

Może frytki do tego ?

Regulamin lokalny działu:

e. zabronione jest pisanie postów nic nie wnoszących do dyskusji. (( % up ))

Edytowane przez ReallSkill
e. zabronione jest pisanie postów nic nie wnoszących do dyskusji.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Unbana na 100% nie dostaniesz, jeśli to ban na Steam'a lub Global Ban (PunkBuster).

W takim wypadku musisz być na liście zbanowanych, gdzie będzie napisane co używałeś (poszukaj, gdzieś to musi być).

Ale jeśli jest inaczej i dostałeś go na jednym serwerze, poszukaj kontaktu do administratora serwera, napisz, że prosisz o drugą szansę, że się to nie powtórze etc., a być może jeszcze dzisiaj zagrasz.

Tak jak mój poprzednik napisał, poszukaj na aukcjach. Być może twojemu znajomemu nie spodobała się gra i odda go Tobie ( :D).

@DOWN: Mój błąd.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano (edytowane)

Moze jak pomoge.Kiedys była taka aplikacja do black ops'a nazywała sie chyba vac steam czy jakoś tak ona umożliwiała gre na zbanowanym koncie.

Edytowane przez kamonashi
Opublikowano

uzylem na 5 min :( ale jest mozliwosc np napisania do steam o unbana ?

Na 5, 10 min to nie ma znaczenia użyłeś hack'a, który był wykrywalny. Co im napiszesz ? Dla nich jesteś już cheater'em - sorry.

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...