Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nie mam huda.

czlowiekdemolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprawdopodobniej grasz na serwerach typu HardCore, w którym wyłączone są wszystkie Hud'y, możesz zabić żołnierzy ze swojej drużyny i masz mniejszy status życia.

Jeśli nie, wpisz w konsoli (tylda > "~"):

To jest ukryta treść, proszę

Niestety nie rozwiązuje to problemu celownika ( może on zostać wyłączony tylko w trybie hardcore, w modyfikacji gry lub gdy na serwerze są włączone kody ).

Jeśli grasz na serwerach z devmapem ( kodami ), spróbuj:

To jest ukryta treść, proszę

Jeżeli problem nie występuje na każdym serwerze, oznacza to, iż grasz na trybie HardCore, który jest bardzo popularny w CoD4 MP.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano (edytowane)

wejdź w folder z codem -> players -> [Twoj profil] -> usuń swoje config_mp. Potem wejdź w coda na pewno pomoże. oczywiście nie wchodź na serwer HC

Edytowane przez SZefcio
szefmarcin.png

Opublikowano

Nie jest to HC nic nie pisze w nazwie o HC i jak sie pytam graczy to mowią że wszystko dobrze maja ;p

Nie musi być napisane, że to HC. Podaj ip na PW.

Opublikowano

Mówie pytam sie innych co są na danym serwerze bo gram na róznych i czy to jest HC ale oni mówią że nie i że mają wszystko dobrze ;/

Rozumiem, ale wiesz jak to jest w sieci grasz na HC pytasz sie kogoś on odpowie, że to nie jest HC. Podaj mi to ip.

wejdź w folder z codem -> players -> [Twoj profil] -> usuń swoje config_mp. Potem wejdź w coda na pewno pomoże.

Zrobiłeś tak ?

Opublikowano

Dobra do zamknięcia ;p pozyczylem płyte kolegi wpisałem cd key i teraz jest dobrze ;p Moja płytka była zrąbana być może ;p Ale dzieki za starania ;p

Nie rozumiem, ale ok, jeżeli będziesz miał z tym jakiś problem pisz na PW.

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...