Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostało mi 3h pobierania jakie sa + tej gry a jakie -

Podajcie mi plusy tej gry i minusy tej gry:)

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

gg:2640546

aevers.com

Opublikowano

To tak jakbyś zapytał czy czosnek jest smaczny. Niektórym się ta gra nie podoba, a niektórym (właściwie większości) się bardzo podoba. Nie dowiesz się nic konkretnego o grze nie grając w nią. Możesz sobie ewentualnie obejrzeć filmiki na yt.

Opublikowano

- tej gry :

- pozeracz czasu

- wywiera presje na dorównanie standardom gry

- nie można jej od tak wyłączyć podczas rozrywki

Plusy :

- zupełnie inna niż wszystkie gry i to w dodatku w pełni darmowa

- za złotówki tutaj bogiem nikt nie będzie

- nie nudzi się prędko

- cały czas dopracowywana

- pełno ludzi w nią gra

- skomplikowana a zarazem prosta- tzn chodzi tu między innymi jakie przemioty kupować na postacie itp, ale sama rozgrywka jest prościutka jak drut, zaczynasz i masz zniszczyć wrogą baze tyle.

- angażuję w gre cały czas

- chodzi na słabym sprzęcie

No i to by było wszystko. :)

Opublikowano

Grę naprawde warto pobierać, ja gram w LoL-a od 3 dni, jak narazie 8 lvl. Dobrze mi się gra MordeKasierem ogarnąłem w całości tą klase. Bulidy itd stworzyłem sobie sam i bardzo dobrze się na nich gra. Gra nie jest trudna do ogarnięcia, tylko wydaje się tak na początku że skomplikowana itd...

POLECAM w 100%

Sciągaj :)

fs_pc.png

Opublikowano

Grę naprawde warto pobierać, ja gram w LoL-a od 3 dni, jak narazie 8 lvl. Dobrze mi się gra MordeKasierem ogarnąłem w całości tą klase. Bulidy itd stworzyłem sobie sam i bardzo dobrze się na nich gra. Gra nie jest trudna do ogarnięcia, tylko wydaje się tak na początku że skomplikowana itd...

POLECAM w 100%

Sciągaj :)

Ta gra jest zajebiście trudna do ogarnięcia ,to że "koksisz" na 8 lvlu ,nie znaczy że umiesz grać.

Po prostu nauczyłeś się podstaw.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...