Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Event

krzysiek987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

26.10.2011 - 01.11.2011 => Halloween event!

[Treat 1: Halloween Exclusive Daily Jobs]

* Accomplish the haunting mission it gives, and get rewarded with Halloween exclusive equipment!

[Treat 2: Black Market Celebrates Halloween!]

* Black Market celebrates Halloween by opening up a Halloween exclusive limited sale!

During Halloween, Candy Buckets will drop in-game.

Open them with HiSec Keys cheaply sold below and receive the awesome treat it gives!

Don't forget to arm yourselves with Halloweeny arsenals before you get into the battlefield!

Time to get Halloweeny!

1 EVENT:

1) Do wygrania:

- Plecak(3slot)

- Nóż(kosa ;p)

- Dynia na głowe, która daje jakieś tam bonusy ;p.

- Podczas gry można zdobyć fasolki bertiego botta xD (dzbanki z cukierkami, które otwieramy).

2 EVENT:

1) Wyprzedaż: http://zapodaj.net/4...40809d.gif.html

2) Do kupienia:

- G36 Autumn

- LAW Autumn

Jak coś pominełem to proszę napisać chętnie dopisze ;].

http://en.combatarms...ART=/News/Event => tutaj znajdziecie zakładke do eventu.

Opublikowano

Hejka, mam pytanko; Co z tych fasolek będzie wylatywać?

Z tego co pamiętam w zeszłym roku było to tak jak ze skrzynkami Grey HiSec Case i Black HiSec Case, tylko inny wygląd mają te paczki. Żółta paczka jako Grey, a pomarańczowa(czerw.) to Black.

Opublikowano

Z tego co pamiętam w zeszłym roku było to tak jak ze skrzynkami Grey HiSec Case i Black HiSec Case, tylko inny wygląd mają te paczki. Żółta paczka jako Grey, a pomarańczowa(czerw.) to Black.

Ale co będzie wypadać z tych paczek? No bo jak z Fasolek paczki, to z paczek, co?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Ale co będzie wypadać z tych paczek? No bo jak z Fasolek paczki, to z paczek, co?

Tzn. nie o to chodzi. Ja se tak to nazwałem... To są normalne paczki tylko inaczej wyglądają na czas eventu. Normalnie wylatują gówniane bronie i czasem exp i gp passy 100%....

Opublikowano

Mogles napisac to w tym temacie Piecu by przygotowal wzmianke

To jest ukryta treść, proszę

Czyli to co bylo rok temu .. Dynia jest dosc dobra poniewaz zaslania caly leb cos dla tych ktorzy nie maja gp na bandanke + "coś" no chyba ze rangi nie maja.

Te dzbanki to jak czarne skrzynki/szare skrzynki lecz .. Pamietam ze podczas tego eventu byl nieco wiekszy drop z nich ale to tylko moje odczucie.

Gietka i ten law juz bylo brac to za nx bezsens..

Ogolnie nuda bylo juz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

event lipa, tym bardziej że wszyscy mają terrain bacpack teraz!

daliby kurde black keye za elite to byłoby ok, no i wtedy te dynie zamiast skrzyneczek to i fajne

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Mogles napisac to w tym temacie Piecu by przygotowal wzmianke

To jest ukryta treść, proszę

Czyli to co bylo rok temu .. Dynia jest dosc dobra poniewaz zaslania caly leb cos dla tych ktorzy nie maja gp na bandanke + "coś" no chyba ze rangi nie maja.

Te dzbanki to jak czarne skrzynki/szare skrzynki lecz .. Pamietam ze podczas tego eventu byl nieco wiekszy drop z nich ale to tylko moje odczucie.

Gietka i ten law juz bylo brac to za nx bezsens..

Ogolnie nuda bylo juz

Może i fajna ta dynia ale jest jeden minus. Heady wchodzą prawie cały czas :)

Opublikowano

Może i fajna ta dynia ale jest jeden minus. Heady wchodzą prawie cały czas :)

Powiem tak z jednej strony dynia powieksza glowe przez co glowa jest (nawet z 1,5x wieksza) z 2 strony oslania prawie cala glowe

Mozna spekulować zalezy od gracza jesli grasz na Vicotrze to ta dynka to nie najlepszy pomysl jesli grasz z nieogarami na Alpha/Bravo powinna pomoc

2 strony medalu

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...