Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Strata wrot gamma

evok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otoż mam taki problem robilem wrota kbotem mialem sibelonitki i nagle kbot stanal i zrobil recconnecta okazalo sie ze byl reset serwera a kbot znow sie polaczyl byl w gammie ale wzial i sie nierusszal i go ubilo i to bylo niestety ostatnie moje zycie.

i teraz pytanie czy moge odzyskac te wrota bo gdyby nie reset nic by sie niestalo pisalem do bigpointu nieraz a oni mi odpisuja ze to nie z winy serwera i ja z nimi ciagle pisze a oni mi zagrozili ze jak jeszcze raz napisze w tej sprawie to zablokuja mi konto moga tak????

Opublikowano

Odczekaj 24 h jeśli nie oddadzą wrót wówczas napisz do nich tylko grzecznie i spokojnie. Ja kilka razy straciłem wrota i zawsze mi oddali czasami nawet z mojej winy.

bugpointblack.png

Opublikowano

Pamiętaj drugi raz ci życia nie zwrócą do tych samych wrotach!!!

Mi 3 razy Bete oddali :)

@Topic Opisz im jaką bajkę, że masz dobre łącze a miałeś lagi lub reset serwa i ci oddadzą.

Opublikowano

tak wiec chlopaki co mam im teraz napisac bo troche sie z nimi posprzeczalem podalem im screeny ze mailem wrota itp i napisali mi ze jak jeszcze raz napisze w tej sprawie to zablokuja mi konto i wlasnie ja z takim pytaniem moga mi je zblokowac permamentnie czy na jakis czas za to ze daze do prawdy i walcze o swoje???

Opublikowano

witam otoż mam taki problem robilem wrota kbotem mialem sibelonitki i nagle kbot stanal i zrobil recconnecta okazalo sie ze byl reset serwera a kbot znow sie polaczyl byl w gammie ale wzial i sie nierusszal i go ubilo i to bylo niestety ostatnie moje zycie.

i teraz pytanie czy moge odzyskac te wrota bo gdyby nie reset nic by sie niestalo pisalem do bigpointu nieraz a oni mi odpisuja ze to nie z winy serwera i ja z nimi ciagle pisze a oni mi zagrozili ze jak jeszcze raz napisze w tej sprawie to zablokuja mi konto moga tak????

Na jednym życiu, szybkich i do tego jeszcze w gammie(z botkiem) alienów się nie robi... A robileś na bocie, to na pewno wina łącza, kompa bądź przeciążenie serwera, ale gdybyś robił je sam bez bota to nie byłoby laga...

Aktywny w dziale Dark Orbit...

Opublikowano

tak wiec chlopaki co mam im teraz napisac bo troche sie z nimi posprzeczalem podalem im screeny ze mailem wrota itp i napisali mi ze jak jeszcze raz napisze w tej sprawie to zablokuja mi konto i wlasnie ja z takim pytaniem moga mi je zblokowac permamentnie czy na jakis czas za to ze daze do prawdy i walcze o swoje???

Musiałeś dżeć ryj i masz za swoje :)

bhkjpup0.gif
Opublikowano

nie ze na nich nakrzyczalem ani nienawtykalem tylko po prostu pokazalem im dowody ze to niemoja wina a oni mi jeszcze zagrozili ze mi zzablokuja konto moga tak??

Opublikowano

napisz tylko że zapomniałeś o jakiej godzinie server ma restart i nie wyskoczyłeś z wrót danego typu przez co dedłeś i straciłeś wrota

ja to wielokrotnie wykorzystuję xD i jak narazie działa

Opublikowano

napisz tak o

Witam jestem ....... Ostatnio grajac w darkorbit na serwerze ... stracilem zycie w ...... na npc ..... powodem tego byl restart serwa/lagi/npc bily mnie z drugiego konca mapy(wybierz jedno) prosze o oddanie mi zycia/galaxy gates :)

Dziekuje :) z uszanowaniem ......

Opublikowano

Jesli grasz na serwerach nie globalnych i nie polskich - zapomnij.

Chyba z 30 razy się z nimi upierdalałem , nie oddali mi ani 2 bet , ani jednej alfy ani delty. Prosty powód : Jestem daleko od serwera.

Powiedzialem im ze mnie to gowno obchodzi(tu troche grzeczniej napisalem) , i ze maja dbac o swoich graczy itd.

Oni na to , ze nast razem perm blokaada konta.

Opublikowano

Jesli grasz na serwerach nie globalnych i nie polskich - zapomnij.

Chyba z 30 razy się z nimi upierdalałem , nie oddali mi ani 2 bet , ani jednej alfy ani delty. Prosty powód : Jestem daleko od serwera.

Powiedzialem im ze mnie to gowno obchodzi(tu troche grzeczniej napisalem) , i ze maja dbac o swoich graczy itd.

Oni na to , ze nast razem perm blokaada konta.

tak robią a na samym dole

"Dziękujemy za wybór naszych gier"