Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis tydzien temu pisalem tu czy kupic Toshibe czy acera, kupilem wiec SAMSUNGA! fajnie ladnie samsung 2000zł Procek intel core i3 grafika geforce 315m (windows 7 ) 4gb RAM itp ogólnie fajny lapek : ) Nastepnego dnia odpalam gre mianowicie (orginalny) NFS Hot pursuit. jakies kresski wyskakuja, migaja teksturki i nagle NIEBIESKI EKRAN i jakies napisy! Tak sie robilo zawsze po kilku minutkach gry , (w kazdej grze...)

Poszedlem do avansu (bo tam kupilem) i wymienili mi na NOWEGO! ten sam tym i wgl odpalam na tym nowym gre i kur.. to samo WTF? Co jest grane? Ludzie pomóżcie mi .... PROSZE!!! CO mam zrobic?

Samsung rc510

Opublikowano

czlowieku, no i co z tego ,ale tak nie powinno sie dziać, w dwóch NOWYCH! laptopach to samo ???? WTF?Przecież to nie możliwe taki sam błąd na dwóch nówkach! ?

Opublikowano

Za 2000zł byś miał zajebisty komputer do gier. Ale do tematu może jednak ten laptop nie uciąga danej gry . Idz z nim do naprawy oni zawsze służą radą

Opublikowano

tak to samo tak jak juz ktos napisal

LAPTOP NIE JEST DO GIER

poprostu nie ogarnia tych gier lapek i awaryjnie blue screen wyskakuje

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

• System operacyjny: Windows? XP SP 3 (32 lub 64 bitowy) / Windows Vista? (32 lub 64 bitowy) / Windows 7? (32 lub 64 bitowy)
    • Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ lub AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
    • RAM: 1.5 GB Windows? XP lub 2 GB Windows Vista? - Windows 7?
    • Napęd: DVD-ROM, 8 speed
    • HDD: 6.5 GB
    • Karta graficzna: kompatybilna z DirectX 9.0 i Shader Model 3.0 oraz z 256 MB pamięci
    • Obsługiwane karty graficzne: ATI RADEON X1950, HD 2000/3000/4000/5000 lub NVIDIA GeForce 7/8/9/100/200
    • Karta muzyczna: kompatybilna z DirectX 9.0
    • Sieć: od dwóch do ośmiu graczy, łącze o szybkości 512 Kbps

Nie pierdolcie bez sensu, pokaż im problem jeszcze raz, jak 3 wadliwy to znaczy że dostali może jakąś wadliwą linie, najlepiej weź od nich pieniądze, albo kup inny.

btw. nie mogę używać cytatu, pisze 'liczba otwartych tagów cytowania nie jest równa zamykającym tagom'. Jest quote i /quote, ocb?

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Tylko wlanie 3 raz nowego mi nie dadzą bo nie maja tych modeli (ja czekalem az mi sciagneli z innego sklepu tego samsunga na wymiane) wiec 3 raz nie wymienia a na gwarancje dac i czekac 3 tygodnie jak nie wicej i nic nie stwierdza... a oddac do sklepu juz nie moge .... a wiecie ile w ogole jest dni na oddanei sprzetu po zakupie?

Opublikowano

Najlepiej,jeśli odpalisz,jak sam napisałeś przy pracowniku tego puntu.Jeśli chcesz oddać masz 10 dni od dnia zakupu,jeśli stwierdzisz wadę

zakupionego towaru.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sprzęt jest dobry, jedynie źle poinstalowane są albo wcale nie zainstalowane sterowniki , a to już nie należy do obowiązków żadnego serwisu czy też sklepu który sprzedaje , za taką usługę raczej zapłacisz albo zrobisz sobie sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png