Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z klapką od laptopa - nie utrzymuje się ,jak się ją otworzy ... Przy zawiasach jest lekko pęknięta obudowa ,ale ja myślę ,że to mogą być poluzowane zawiasy. A jak Wy myślicie ? Ile by kosztowało "poprawienie" tych zawiasów ?

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano (edytowane)

Klapka od laptopa... To może być coś poważnego. Lepiej oddaj go do jakiegoś fachowca, chociaż on i tak pewnie wiele nie zdziała. No cóż... Przygotuj się na zakup nowego laptopa, niestety.

Albo użyj taśmy klejącej. Nie wiem ile ona kosztuje, ale to może poważnie naruszyć twój budżet.

Na allegro znalazłem dosyć tanią, 72 sztuki po 101 złotych. Powinieneś zamówić jakieś 3x żeby wystarczyło.

Edytowane przez MamoKupMiGlany
Opublikowano

@up

LOL? za duzo biedronkowej coli.

@top

Daj zdjecie jak to powaznie jest rozwalone najlepiej aparatem, tylko zeby sie kalkulatorem!

A jak cos sklej tasma samoprzylepna z 2 stron

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Lol kurwa... jak dbasz tak masz . Nic dziwnego w tym twoim problemie skoro nie szanujesz laptopa ;). Ja swój mam od 2010 roku i nie mam tylu problemów co inni użytkownicy skarżący się na lapki po kilku miesiącach.

Po prostu DBAM i SZANUJĘ swoje rzeczy. Każdemu radzę szanować swoje rzeczy. Nie wszystko jest z stali czy tytanu byś mógł robić co chcesz.

Pozostaje ci jedynie serwis i wymiana . Przygotuj jakies hm 400-800zł . Taka różnica wypływa stąd, że serwisy nieautoryzowane mają trudności z uzyskaniem części do laptopów ;). Więc słono sobie za nie liczą.

jqeuR.png

Opublikowano

Chuj z tym ,szanuję :) Laptop ciągle prawie stoi otwarty ... Ja za to -wyobraź sobie- mam od 2008 roku laptopa.

A się popsuło ,jak normalnie ,łagodnie zamykałem klapkę od laptopa -.- Czy ty wiesz ,co ja robię z laptopem ? Nie ? Więc się nie odzywaj ,że nie dbam ,bo dbam.

Łe tam , będę i tak kupował stacjonarnego ,a chciałem jakieś tanie rozwiązanie ,żeby się żyć w miarę dało.

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Chuj z tym ,szanuję :) Laptop ciągle prawie stoi otwarty ... Ja za to -wyobraź sobie- mam od 2008 roku laptopa.

A się popsuło ,jak normalnie ,łagodnie zamykałem klapkę od laptopa -.- Czy ty wiesz ,co ja robię z laptopem ? Nie ? Więc się nie odzywaj ,że nie dbam ,bo dbam.

Łe tam , będę i tak kupował stacjonarnego ,a chciałem jakieś tanie rozwiązanie ,żeby się żyć w miarę dało.

Je*** cie z tymi przecinkami ,,,, ?? ,,,,

Opublikowano

taniej wyjdzie kupić monitor i klawiaturę zewnętrzną i zamknąć laptop na dobre

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png