Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jak go rozwalić. Grałem masterem yi na urgota i nie miałem szans jak robiłem się pod AD. Grałem z kolegą 1vs1 na midzie. On wiedział, że robię się od AD to jeszcze kupił thormaila(czy jakoś tak się zwie). W ogóle nic mu nie robiłem. Potem grałem z nim jeszcze raz, to kupiłem sobie ostatni szept i całun banshe, to poszło mi dużo lepiej, ale i tak nie mogłem go rozwalić. Całe szczęście, że master yi ma ulti, dzięki czemu miałem większą szybkość ruchu i udawało mi się uciekać.

Kolega zdradził mi tylko jedną rzecz. Mianowicie wspomniał o jednym sposobie na pokonanie go. Mówił, że jak to odkryje to on urgotem nie będzie miał szans. Zresztą mówił mi, że takie 30lvl(kolega zresztą też ma taki) to znają to, dlatego nigdy nie udało mu się rozwalić mastera yi.

Może mi ktoś powiedzieć, co to jest za sposób??

Opublikowano

Ty też kup thornmaila.

Użyj exhausta i wzium.

Chyba, że nie znam tego magicznego sposobu, to sorry.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Może za bardzo jasno nie wyraziłem, ale chodziło mi głównie o to, że ja nie miałem szans przeciwko urgotowi. Tzn. nie mogłem go pokonać chodzi o to, że bijemy sie i w końcu widzę, że zginę to uciekam. Nigdy nie miałem z nikim takiego problemu posiadałem pełne eq pod AD. Kolega zdradził mi tylko, że jest jedna rzecz, o której nie wiem, którą jak poznam to z łatwością będę rozwalał urgota.

Opublikowano

urgot mowiac szczerze jest latwy do kontry, po prostu resisty, ten thornmail robi z urgota normalnego champa...

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Najgorsze w urgocie to ze nie ma jak podejsc chyba bo leci e q q q i 25% hp poszlo.

ALe wystarczy flash exhaust thornmail 2 x phantom 2 x bf 1 IE i moze sobie pobic w ciebie

qkjk.gif?1312334500