Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pomoc] Kłopot z Alteriwnet

Manken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóz mój problem wygląda tak sciagnełem alteriw net aby pograć w modern warfare 2 , sciagnełem , zainstalowałem bez problemu ,kiedy wchodziłem do gry gra się zacinała ,stało się tak z 5 razy i za 6 razem gdzieś po godzinie odpalam ciekawy czy zadziała a tutaj o prosze pięknie działa . Zagrałem sobie 1 dzień a nazajutrz kiedy odpalam włącza mi sie dymek na którym pisze że gra sie zaraz odpali wiec czekam a tutaj znika i nic ... wogóle nie reaguje ,konsola mi sie nie pokazuje , zaraz po tym zrestartowałem komputer lecz gdy odpalam znowu to samo myśle co jest, następnie reinstall nic.. nadal to samo wywaliłem gre z komputera , ściagnełem ponownie i .... znowu to samo łapy mi opadły ,co może być przyczyną tego problemu ?? Może ktoś posiadał już taki problem i na dodatek się z nim uporał ?:) Jeżeli tak to prosze o pomoc lub jakieś pomysły na temat tego problemu ??

Pozdrawiam..

Opublikowano (edytowane)

Dzięki wielkie :) wszystko pięknie działa , narazie prosze o nie zamykanie tematu ,a mam jedna prośbe może ktoś posiada jakiś mod do grania z botami ?? jeżeli tak to niech wytłumaczy co i jak żeby zagrać, oczywiście na alteriwnet jeżeli jest to wogóle możliwe :)

Z góry thx :)

Edytowane przez Manken
Opublikowano

Oczywiście.

Ściągnij te pliki:

Link:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

A następnie wrzuć folder RSE do głównego katalogu gry.

Aby aktywować modyfikację, wpisz podczas w grze, w konsoli (domyślnie tylda, czyli "~")

Lub też utwórz skrót od pliku, którym odpalasz AIwnet (Nie posiadam, więc nie podam dokładnej instrukcji), kliknij prawym przyciskiem myszy na skrót, a następnie właściwości i dodaj do linii 'Element docelowy' to:

Przykładowo:

Co do uruchamiania nie jestem pewien, być może jest jakiś ModLoader do AIW'u.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...