Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, chcę kupić nowy komputer, więc sprzedaję mój stary (nie taki stary :) )

Oto specyfikacje

komputernasa.jpg

Chcę dostać cenę maksymalną, za którą sprzedam ten komputer, oraz jeżeli ktoś by móbł, niech wstawi zestaw komputerowy, abym mógł zagrać np. w battlefielda 3 na HD, zestaw z windows 7.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Kto Ci to kupi ?:P

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Jak na te czasy to ten komp taki sobie..... Taki do biura a jak nie ma szefa to w COD'a 2 lub 3 xD......

Nikt go raczej nie kupi bo...

1. Jeśli ktoś szuka kompa do pracy to po co mu taki.... wystarczy 1 rdzeń 1GB ram

2. No ale do gier tych nowszych to może się ciąć bo jak ktoś już kupuje kompa to nowego i o dobrych parometrach

PS: Ale on nie jest jeszcze taki zły :)

BTW: Ja mam 2 jeden z którego korzystam a drugi, Staruszek

WIndows XP 32bit home premium

256 ram

128 grafika

1.1Ghz podkręcony do 1.5 Ale WarRock działa po 1h grania już się nie przycina xD xD xD xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

max 200 zł a najlepiej zrob pozytek i daj bezdomnemu pod blokiem / domem . Tylko doprowadz zasilanie bo dlugo se stop nie ogrzeje. Naucz go korzystać z notatnika. Naucz alfabetu itd. A ja pozatym mam taki sam komp tylko ze proc 4x 3.3 ghz 6 gb ramu i Radeona hd 6990 i mi kazda gra na full smiga powinna u ciebie tez :D

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Dobra, sprzedam go za 600 zł, może za 700 się uda, a teraz, jaki komp kupić aby battlefielda 3 na ultra puścić? niektórzy mowią, że na tym pójdzie bez problemu, a inni, że amd to gówno i lepiej kupić intel i5 ...

To jest ukryta treść, proszę

76561198014515809.png