Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od kilku dni uporam sie z bardzo dziwnm porblem. Problem dotyczy cofania mnie podczas gry w CS:S(tylko na jednym serverze!). To moze ja bardziej wyjasnie: Wchodzac na tego serva co mnie tam cofa, pojawiam sie na respie, kupuje bron i wszystko jest ladnie i elegancko, ide dalej, az tu nagle po 3 sekundach mnie cofa spowrotem na resp o.O I tak w kazdym miejscu jak gdzies pojde to co 3 sekundy mnie cofa tam gdzie bylem wszysniej.(Wyglada to dosyc dziwnie gdy spotkam przeciwnika i w niego strzelam, az tu nagle znikam z przed jego oczu i spowrotem jest w innym miejscu gdzie przedtem bylem, a przeciwnik mnie szuka xD) Pytalem sie na forum serva czemu tak mi sie dzieje, nie potrafili mi odpowiedziec na to pytanie.

Informacje dodatkowe:

-Kompa mam bardzo dobrego(300-400 fps)

-Mam neta 8mb (nie neo!)

-Na kazdym servie mam 15-20 pingu(nawet na tym servie co mnie cofa!)

-Moje raty to: 25000

Trudno mi bylo znalesc takie problemy na innych forach co ja mam, a jak juz znalazlem odpowiedzi, co zrobic, to nie skutkowalo. Czy ktos wie moze co zrobic? Bardzo bym chcial grac na tym servie, poniewaz gram tam duzo moim kolegow z CS:S z ktorymi duzo gram.

Za wszelka pomoc daje "Lubie to"!