Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy administrator

ZeTrax

Najlepszy admin  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogaduszki ploteczki itp.

Najlepszy admin waszym zdanie jest... :)?

Ankieta jak i temat nie ma na celu nikogo obrazić

pozdrawiam

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Koło każdego administratora dodałeś jakiś znaczek a koło mou nie, to jest dyskryminacja :D

Co do pisowni nicku pani administrator to widzę dwa błędy jedno to literówka drugi polega na tym, że pisze się z małej literki ;)

Jeśli chodzi o to kto jest najlepszy z nich to był kiedyś poruszany topic na ten temat i ktoś ładnie wyjaśnij z teamu słowami:

"Każdy Admin jest od czegoś innego, jeden pilnujesz ogólnego porządku, drugi sprawy organizacyjne itd...." i z tymi słowami się zgadzam

i nie widzę sensu pisania takich topiców by podlizać się komuś tak jak Ty to próbowałeś zrobić dodając te serduszka koło nicków. ;)

Pozdrawiam CreatiVe01.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Wszyscy są fajni ;) Dlatego, nie zagłosuję na nikogo.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Rozumiem, poprawiłem co do znaczków nikogo nie faworyzuje a co do dyskryminacji nie nie, lubie mou i to bardzo :)

zetrax.jpg

Specjalista
Opublikowano

Żaden Adminstrator nie jest lepszy ''lepsiejszy i najlepsiejszy'' od drugiego . Nie faworyzuje nikogo.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

W razie co lubię wszystkich administratorów, a ta ankieta powtarzam NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ. Wypowiadajcie się swoim zdaniem a nie większością głosów

zetrax.jpg

Opublikowano

Osobiście sądzę że każdy Admin jest najlepszy. Każdy odpowiada za coś innego. Każdy pełni jakąś funkcję. Więc nie oddam głosu na nikogo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...