Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam userów MPCForum !

Dziś piszę do was z zapytaniem, w sumie to dość prostym, bo dla doświadczonych czołgistów.

Obecnie gram Pz38Na, i gra mi się, hm, w sumie to źle, bo daje mnie na wyższe tiery, ale nie w tym problem. Już wam objaśniam. Planuję w przód, więc nie wiem, co robić po PZ IV, iść w stronę Mausa, a może E100 ? Bardzo chciałbym pojeździć standardowym tygrysem, ale widzę, że ciągle się coś zmienia, czyli jest on o wiele słabszy. Z kolei na Mausa, czeka mnie VK, Ausf, oraz Tiger (P), no tak. I tu tkwi udręka. Mam wybrać drzewko do Mausa, czy E100 ? Prosiłbym o pomoc, ale kierujcie się przy wybieraniu, czym lepiej by się grało. Czyli, zależy mi tylko na grubym pancerzu, oraz sile ;)

Pozdrawiam, Madvied.

Opublikowano

A nie lepiej bić w oba drzewka? Zawsze może się zdarzyć i padniesz to nabijesz na oba czołgi :D

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano (edytowane)

Lepiej najpierw nabić jedno, a potem drugie ;)

Dokładnie. Najlepiej zrób jedno potem zacznij drugie. Tak to kasy nie będziesz mieć. (dwa drzewka to dużo jak na moduły + same czołgi)

// Co do tematu, polecam E-100 - ma kopa, szybszy od Mausa.

Edytowane przez Sullyer.
Opublikowano
standardowy Tiger to czołg z najcelniejszym działem w grze ;)
Coś mi się wydaje, że E-50 ma działko 8.8 KaK (0.26m), a 7.5 KwK Tigera ma zaledwie 0.31m.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

zależy w co chcesz iść

mieć uderzenie i nie zbyt dobry pancerz

czy być twardy jak skała ale nie zbyt mocne uderzenie

udzerzene polecam e-100 lub obiekta ruskiego td

twardy to polecam mausa lub alianckiego t95 td

Opublikowano

Hmmm

Maus jest dobry do attaku poniwaz trudno rozwalic cie ale zato E-100 wyjdziesz i masz czolga na hit czy 2 awiec mi sie zdaje ze jest lepszy do attaku

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

E-100 widziałem w akcji, Mausa jeszcze nie. Nie wiem chyba zakończę na średnich Panterach, bo ten ciężki 10 tier zanim obróci wieżę o 180 to zdążysz się zdrzemnąć. Przypadkiem w bitwie oglądałem ostatnio taką akcję jak panterka bawiła się z E-100.

imetin_logo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...