Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q]Lagi graficzne...

Jackob0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. W mieście mam straszne, ale to niemiłosierne lagi graficzne.. Ledwo mogę chodzić moim bohaterem.. Wszystko ustawione na minimalne lecz to nie pomaga... Kolega, który grał w to na gorszym kompie od mojego nie miał takich problemów.

Procesor: AMD Phenom 9600 Quad-Core Processor 2.30GHz

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9600GT

64bity

Proszę o pomoc

mca.png
Opublikowano

Vindictus to gra na bardzo dobrych komputerów . Dostosuj niską jasność ekrany i takie pierdoly i powinno zadziałać

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

najlepiej zmien na 168 tam nikogo nie ma wiem bo na tym kanale gram ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ja jak miałem grafikę na low to mi sie vindictus niemiłosiernie zacinał lecz gdy zmieniłem grafikę na maksymalną jaka tylko moze być w tej grze to lagi ustąpily do tej pory sie zastanawiam jakim cudem :P

krzychu.jpg

Opublikowano

Ta gra na minimalnych wymaganiach jest na 2.4GHz takze musialbys dokupic lepszy procek.

Pozdro.

Ja mam laga na 3-4s po wyjsciu dungeona, wejsciu/wyjsciu z miasta. Pozniej juz normalnie mi dziala, a jade na najlepszych ustawieniach. Czasami jak za duzo osob w miescie to mam lekkie lagi w miescie/porcie.

Laptop Intel Duo 2.3GHz

Karta GTX 220 M.

Opublikowano

widze że wiele osób sie boryka z takimi problemami i nie wiadomo gdzie lezy przyczyna ;/

W tym, że trzeba ogarnąć pceta, albo kupić nowego. Gra ma małe wymagania.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

co wy gadacie ja na calkiem nowym kompie mam ponizej 20 fps (komp ma miesiac winda instalowana na nowo ofc) wiec nie pierdzielic mi tutaj o tym ze komp zly blablalbalb takie durne porady o kant dupy mozna rozbic

komp: 6850 radeon + athlon x4 645 + 4gb ram ddr2 i to niby nie ma maxowac vindictusa smiech na sali juz gta iv lepiej chodzi.

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

A jakiego masz neta kolego :) ja tez mam 20fps a i tak sie tnie na ch2 itp

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mi tam zawsze pomaga skanowanie systemu. Sprubuj.Ale wina moze lezec tez w tym ze masz 64 bitowy pcet. Kto wie...

Ja na najlepszych ustawieniach w miescie mam skoki 60-70 i 65-75 fps.

Opublikowano

zielak123 ja mam 64 i jakoś mi chodzi bez problemu... Więc na bity nie ma co zwalać (Komputer też nie najlepszy)

Opublikowano

Ja nie moge usun kilka niepotrzebnych programow , zainstaluj odkurzac , GameBooster , zmniejsz wszystko na najnizsze wymagania zmien ch i graj

Opublikowano

szczeze to nie wiem o co kaman z ta gra mam sprzet :

AMD Athlon 2.1 MHz

1G Ram

karta graf: ATI Radeon HD 3600 Series

i najlepsze jest to ze jak ustawilem gre na niskich ustawieniach gra sie nie milosernie ciela, wiec dla zabawy chcialem sprawdzic max ustawienia i... gra dziala bez zazutow o.0

96718168.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...