Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] rozmowa z gm, blok chatowania, za co?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh gm'i są dziwni za takie coś blok czatu eh i jeszcze te jego "w cale" o ile mi wiadomo pisze sie wcale

ale oni daja czesto bana za bzdury ktoregos dnia gm pisal cos na czacie ze event jest z biciem metkow na czas i pisal z 10razy to samo naisalem 'mozesz nie spamic' i mi dal bana na 24h za spamienie -.-

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

hahahaha maila Ci nie zmienia. jak ja kiedys pisalem do suportu o zmiane emaila bo zapomnialem hasla to odpowiedzili mi , '' Twoj problem''

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

• 1 rok później...
Opublikowano

Hypno wytrzyj podloge swoja twarza, administracja na PL'u nigdy nikomu nie pomogla. Jedynie co robia to pisza odpowiedz na twoj ticket na odwal i zamykaja zgloszenie. Bany daja jak cukierki a pewnie i tak gm ma najwieksza radoche z gry. Fuck off

Opublikowano

Ja wgl nie wiem , kto takich ludzi bierze do teamu . Oni powinni pomagać , a nie udawać niedostępnych . Po co takich ludzi trzymać . .

Opublikowano

Sam bym tak postąpił jak ten GM, powinieneś się jakoś zachować jak piszesz w sprawie która ma dla Ciebie załóżmy.... jakieś tam znaczenie. A Ty z ryjem wyleciałeś, nie przyszło Ci na myśl żeby poprosić o zmianę maila czy coś? Ludzie... i jak widzę te posty wszystkie hejtujące GM'a to aż mi Was żal.

Opublikowano

może i autor tematu powinien nieco milej napisac go gma, ale to nie zmienia faktu ze support jeszcze nigdy nikomu w niczym nie pomogl. Oni tylko daja bany i czesc. A przy probie unbana zawsze tam sama gadka - jaki gm ci dal bana, czy pisal do cb itd. Nawet jesli nie bylo zadnego admina gdy dostales bana ^^

Opublikowano (edytowane)

A ja bym napisał do administratora po przez support i po prostu zgłosił skargę za niesłuszne zablokowanie czatu proste.

A co do emaila to w chuja cie robi tyle... Zmieniają emaila tylko gdy konto zostało skradzione.

Oni dalej nie rozumieją gracz jest najważniejszy bez gracza gówno by było, może sie nauczą jak na globalu zostanie 10os.

Edytowane przez Marcuśny

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano (edytowane)

Wedlug mnie nie ogarnieta Administracja ale to tylko moje zdanie

A na przyszlosc do Administratora trzeba grzeczniej i sie podlizywac ;p

Edytowane przez BorekMetin2

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...