Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [24/7] [Wl] [No-Premium] Rekrutacja

chauwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;)

Jako, ze w większości serwerów jakie widziałem i grałem to coś sie działo nie tak jak trzeba ( reinstalacje, kasacje itp itd.) Postanowiłem cos z tym fantem zrobić...

Serwer jest ;p 4GB ram, raid SSD, 4jajka, łącze 100Mbps, Polska, hostuje na nim kilka stronek, max load 0,04 :D Doinstalowawszy badziewie, postawiłem minecrafta 1,81 IP serwera 192.166.218.83 jest biała lista

Chciał bym zebrać grupe zgranych osób by miło spędzać czas, jako ze nie mam za bardzo doświadczenia, potrzebna jest pomoc w doborze pluginow (w sumie im mniej szitu tym lepiej) i przedyskutowaniu co i jak ma wyglądać, jestem zasady ze na wszystko trzeba zapracować tak i w grze chciał bym by wszyscy musieli dochodzić bogactw sami a nie na gotowe hmm coś a'la free build z jakimiś fajnymi elementami, wszystko do dogadania

Wiec potrzebni:

-Admini > nie muszę chyba pisać ze potrzebna znajomosc obsługi komend ;) super by było jak by choć jedna osoba była dobrze obeznana w konfiguracji plugin-ów, dodatkowo staż na forum, proszę o przemyślane PW ...

Pozdrawiam.

Kontakt poprzez pw lub w tym temacie

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Witam! Mam dosyć duże doświadczenie w pluginach i umiem większość komend na te pluginy więc wybierz mnie na owego admina.

Polecam się na przyszłość ;) aha jeszcze coś o sobie.

Więc tak... Mam na imię krzysztof i mam 13lat. Mam duże doświadczenie w serwerach minecrafta. Od ferii świątecznych będę miał swój serwer minecrafta. Teraz pisze na toalecie więc wyłącznie jeżeli będą jakieś błędy ortograficzne bądź interpukcyjne. A uwiezcie że nie jest tak łatwo!

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano (edytowane)

Cześć;p Jestem chętny do administrowania serwerem + znam się dobrze na komendach, konfigurowac umiem ale nie super super;p Mogę pomóc w budowie mapy i w doborze pluginów ;)

Mój nick: Qawciak Dodatkowo powiem że interesuje się grafiką ;)

Kontakt ze mną najlepiej gg: 9766707 ;)

Edytowane przez qawciak
Opublikowano

Siemka. Myślę że nadaję się na dobrego administratora tego serwera, bo znam wszystkie pluginy które będą najbardziej potrzebne na serwerze np. LWC,Jobs,IconomyChestShop itp., komendy znam w stu procentach dobrze, aha mam 14 lat a mój nick w grze to: miner. Okej myślę że spodoba ci się moja wypowiedz,żegnam

;)

• Dodaj nową pozycję...