Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Hack ktory wywala z gry

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 min temu gralem na junk flea i wywalio kazdego z gry na room i zrobil to ten sam koles 2x raz na 2 rundzie a raz na 9

Pytanie: Jest jakis hack do tego czy bug?

Opublikowano

Jest w haxie GA coś tam takiego.

W przedostatniej kolumnie (przed weapon) nie wiem dokładnie do czego służy.

Ale jest tam lista wszystkich graczy w roomie.\

@2xDown tak Game anarchy.

Napisalem skrót GA.

EXPmIpC.gif

Specjalista
Opublikowano

tak to hack, ale chcieliście go kicnać? bo GA nie ma antikicka (całe szczęście), tylko np jak wywalicie typka to jego wywala do menu rooma i w tym momencie pewnie może was pokickać, chyba że np ktos go zabił i on tą osobę wywalił

jak chcecie uniknąć takiej sytuacji to grajcie na elite, ja np jak widze hacka to odrazu wywalam i się nie pierdziele a jak dostanie kicka do lobby to może mi naskoczyć

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano
@up to jest ten game anarchy wywalo kazdego z rooma a ty co masz za hack ze wywala 1 osobe

Hmm...no ale w tym haxie tam się zaznacza kogo ma wywalić ;D

Więc cała tabelka i jeb...all kicked ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hmmm... Ćoś w tym jest ale równie dobrze to moźe to być błąd gry. Miałem tak dzisiaj grałem z majorami na victor elite wiec watpie źe to jakiś hack ale kto wie :(

76561198090890807.png

Opublikowano

No jak ma tego haxa wbije w przed ostatnią tabele no i ..robi swoje.

Dokładnie nie znam tego haxa .

Miałem go kilka godzin w rękach ....

EDIT :

Po zastanowieniu dochodze do myśli że mógł to być zwykły zbieg okoliczności wychodzące przez sieć którą była błędem nexonskim...Sry.

No.

Więc zwykły bład w grze i tyle.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No jak ma tego haxa wbije w przed ostatnią tabele no i ..robi swoje.

Dokładnie nie znam tego haxa .

Miałem go kilka godzin w rękach ....

EDIT :

Po zastanowieniu dochodze do myśli że mógł to być zwykły zbieg okoliczności wychodzące przez sieć którą była błędem nexonskim...Sry.

No.

Więc zwykły bład w grze i tyle.

ale mam tera tego hacka i mam opcje disconnect a jak kikac 1 gracza a nie caly room?? to nie jest blad w grze czasami jest ale ja tera tak caly czasz robie :D jak ktos che mnie kiknac a che zeby kikalo to osobe tylko :( a nie caly room
Opublikowano

Coś mi świta.

Nie jestem w 100% pewien ale mógł mieć innego Vipa.

Kiedyś (chyba) był taki co wypierdalał każdego z rooma.

Ale mogę się mylić.

@Down OMG.

Sry nie przeczytałem tego ze zrozumieniem.

ale mam tera tego hacka i mam opcje disconnect a jak kikac 1 gracza a nie caly room?? to nie jest blad w grze czasami jest ale ja tera tak caly czasz robie jak ktos che mnie kiknac a che zeby kikalo to osobe tylko a nie caly room

Przepraszam.

To nie wiem.

Czy wgl. się da.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Coś mi świta.

Nie jestem w 100% pewien ale mógł mieć innego Vipa.

Kiedyś (chyba) był taki co wypierdalał każdego z rooma.

Ale mogę się mylić.

mowie 2 raz nie che zeby kazdego z rooma tylko wybrana osobe :[
Opublikowano

Na bank nie.

Kiedyś taki koleś koles spamował z linkiem do forum z viphakiem.

Był on darmowy przez parę dni. Zrobiłem noob acc i się zacząłem bawić.

Była tam opcja Anti-Kick, no to wiadomo dałem on, jak mnie kikneli to cały room wyjebało ;]

sygnack.png

Opublikowano

tak to hack, ale chcieliście go kicnać? bo GA nie ma antikicka (całe szczęście), tylko np jak wywalicie typka to jego wywala do menu rooma i w tym momencie pewnie może was pokickać, chyba że np ktos go zabił i on tą osobę wywalił

jak chcecie uniknąć takiej sytuacji to grajcie na elite, ja np jak widze hacka to odrazu wywalam i się nie pierdziele a jak dostanie kicka do lobby to może mi naskoczyć

Dlatego ja wchodzę na serwery i "DISCONNECTUJE" wszystkie pokoje z Elite :) jak to mówią martwi rosjanie "Soł macz fan"

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...