Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mob Proto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem Gdy zwiekszam hp dla mobków takich jak z av2 to potem expo spada.Ile dac expa dla takich mobów 2414 2413 2412 2411 Ile dac expa aby na 100lv lecialo z mobka po 5% A by też nie spadalo expo.I druga mapa Dolina gigantów Moby takie id ich Wojownik z Toporem,Tysieczny Wojownik,Skalny Golem,Zebacz Smugowy,Olbrzymi Skalny Golem,Ogr Wojownik,Ogr Rzeznik,Ogr Szaleniec Chce dac zeby z jednego szlo po 10-7% na 110lv aby tez expo nie spadalo.Pisac ile dac punktów doswiadczenia jak ktoś dobrze napisze i bedzie jak trzeba dam dużo +++

Opublikowano (edytowane)

mobów 2414 2413 2412 2411

3545900

4045900

5045900

3545900

Dolina gigantów Moby takie id ich Wojownik z Toporem,Tysieczny Wojownik,Skalny Golem,Zebacz Smugowy,Olbrzymi Skalny Golem,Ogr Wojownik,Ogr Rzeznik,Ogr Szaleniec

30000000-To maja wszystkie moby Tysiaki

To Jest na plikach 2010

Edytowane przez czaxser
Opublikowano

30000000-30 milionów...

nonono nice.... też tak kiedyś miałem :) zmniejsz do 5kk(5105914) ustaw tak jak jest w nawiasie i powiedz czy działa. jak dziala to dalej bede kombinowac

Opublikowano

Sprawdze i dam znac :rolleyes:

Ech nie dziala Dolina gigantów Dalem ile mówiles i nic nie idzie z moba 10% tylko 20setnych

Ech nie wiem czemu spada dalem sam ile punktów i spada prosze o pomoc

Opublikowano

to daj gdzieś z 500000 expa.. (500k)bo exp się buguje.. i czasem leci a czasem nie. :) też tak miałem. jak nie pomoze daj mi swoje mob_proto to ci zrobie .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...