Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solo ( 1vs1 )

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie w solówkach na jakie chodzę co tydzień z kolegą non stop przegrywam bo on ma jaxa i te swoje uniki, a ja za Chiny nie mogę go zabić, ani postacią ap ( Xerath, Malzahar), ani ad ( Trynde, Xin, Yi), gram tymi postaciami napradę dobrze, mam runy, a ten dalej mnie ściska tym jaxem, próbowałem kupować Boski miecz, ale tylko trochę mi pomógł, ale na postacie ap nie mam żadnego pomysłu. On se kupi Force of Nature i Kostur Otchłani i mam przesrane, a mój void staff nic nie daje.

I tu pojawia się pytanie czy jest jakaś technika na postacie AD, AP, żeby go rozwalić ( najlpiej buildy i jakieś wskazówki ), gościu ma all runy pod unik.

Jego build:

Guinsoo

Tabi Ninja

Infinity Edge

Bloodthrister

Bloodthrister

Thornmail ( jak gram ad ), Force of Nature ( jak gram ap ).

Pomocy, bo nie mogę znieść jak się pajac w szkole chwali, że ze mną wygrywa...

PS. Runy mam all AP.

To samo dotyczy Garena, więc na niego też bym o coś prosił, bo też skubany nim wymiata.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ja na jaxa counter ( elo 1600 ) gram singedem, jestem doświadczony w tejże postaci i gram nią naprawdę dobrze. Możesz również spróbować gry olafem - bardzo dobra postać, gankplankiem, to samo. Nie idź kolego w full dmg / ap. Gdy będziesz grać gankplankiem złóż warmoga, atmas impaler, dalej zdobądź armor, dobierz sobie jeszcze jakieś ie i powinieneś go pokonać z łatwością. Nie idź mówie Ci jeszcze raz w full atk ponieważ nigdy nie wygrasz. Musisz zawsze mieć troche survive.

#EDIT widzę, że grasz tylko runy tyklo AP. Zagraj morganą. Bardzo dobra postać 1v1. Pamiętaj o tym co pisałem wyżej ( jest podkreślone ) Skille chyba wiesz co robią, jak nie poczytaj poradniki.

Pozdrawiam

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

jak nie mozesz malza rozwalic jaxa to pzdr a poza tym tylko idiota robi jaxa pod ad bloodthistery? inphinity? to na niego gowno i tyle. Ja mysle ze moglbys sprobowac grac morgana osobiscie jak ja gram morgana to niema na mnie mocnego ;] nie to ze robisz szybko duzy dmg ale tak wkurwiajac plama + stun to mozna ladnie poharrasowac przeciwnika jak i farmic na odleglosc ;]

Opublikowano

Oczywiście, że jest counter pick na jaxa. Spróbuj garena, talona lub ww:) Osobiście polecam ww, itemki do kontry to np. sword of divine, frozen heart, randuin omen, ninja tabi, thornmail :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o 1v1 to ciężko powiedzieć : "O, ta postać za każdym razem pociśnie jaxa!". W normalnej grze [5v5] oczywiście są cp, ale 1v1 jest ciężko. Dlatego z jaxem raczej nie walczy się 1v1...

Opublikowano

Odpisz na moja wiadomosc i na Gg autorze tematu.

Skontrować go moze Brand swoim combem , nieraz dawałem rade sobie z jaxem katariną 1v1 , talonem nie pogardze. Chyba najlepiej bedzie jak bedzie jax vs jax ;)

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Odpisz na moja wiadomosc i na Gg autorze tematu.

Skontrować go moze Brand swoim combem , nieraz dawałem rade sobie z jaxem katariną 1v1 , talonem nie pogardze. Chyba najlepiej bedzie jak bedzie jax vs jax ;)

Gorzej jak combo mu się nie uda i on złoży mresist. Zresztą jak to możesz grać counter katariną pod jaxa? Nie rozumiem. Nie dość, że gdy katarina włączy jax skoczy i zestunuje i tu po ptokach, to na dodatek jest to taka postać squishy, że jax powinien ją wyciągnąć na raz/dwa

Oczywiście, że jest counter pick na jaxa. Spróbuj garena, talona lub ww:) Osobiście polecam ww, itemki do kontry to np. sword of divine, frozen heart, randuin omen, ninja tabi, thornmail :)

+1

jak nie mozesz malza rozwalic jaxa to pzdr a poza tym tylko idiota robi jaxa pod ad bloodthistery? inphinity? to na niego gowno i tyle. Ja mysle ze moglbys sprobowac grac morgana osobiscie jak ja gram morgana to niema na mnie mocnego ;] nie to ze robisz szybko duzy dmg ale tak wkurwiajac plama + stun to mozna ladnie poharrasowac przeciwnika jak i farmic na odleglosc ;]

+1

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...