Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]strona na hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam taki proble poniewaz wgralem strone na hosting cba.pl i jak klikam np na rejestracja to sie nic nie dzieje poprostu zero strona sie ponownie wczytuje i jest ta sama i po drugie w konfig wpisuje swoje ip serwer login i haslo do bazy mysql i na stronie mi wyskakuje blad ze nie mozna sie połaczyc z bazą danych jest jakies rozwiązanie na te problemy ? jak strone otworze w xamppie jest wszystko oki połączy mi sie z bazą rank i status działa mozna normalnie przechodzic do rejestracji downloadu itp

Edytowane przez Dzemixx9

zbieram +++++

Opublikowano

Jest kilka rozwiązań , skutków i przyczyn =)

1.Chujowy skrypt - często ludzie pobierają pierwszy lepszy web i potem problemy z połączeniami są .

2.Prześlij rejestracje.php na wklej.to i daj tutaj.

3.Jest przypisany reje.php do indexu ?

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano (edytowane)

ale o to chodzi ze na wszystko na co sie da klikne i mi sie nic nie dzieje nawet jak jest strona startowa to nie ma na srodku filmiku ktory jest na xampie

index-http://wklej.to/kGN8Q

register-http://wklej.to/cCONh

Edytowane przez Dzemixx9

zbieram +++++

Opublikowano

Serwer na hamachi masz ?

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

Opublikowano

Plik config.php i header.php masz dobrze skonfigurowane? Coś mi się zdaje, jak dobrze pamiętam, że w header.php też trzeba edytować....Przejrzyj dokładnie go.

Opublikowano

tak zmienialem w header ip na swoje co pozwala ze działą ranking ale to nadal nie zmienia faktu ze jak klikne np na download rejestracje itp to sie nic nei dziej strony startowej tez nie ma tylko logo i panel urzytkownika na stronie startowej powinien byc filmik a wgl sie nie otwiera srodek strony jest pusty

zbieram +++++

Opublikowano

Wrzuciłeś na pewno wszystkie foldery? Includes folder też w tym stylu jest chyba...niemożliwe, żeby nie działało. Niedawno komuś ten szablon wrzucałem i działał.

Opublikowano

Spróbuj zmienić twoje reje na to :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/virtual/furiousmt2.cba.pl/regi.php on line 79 teraz mi to wyskakuje

a nadal jak klikam np download czy rank to sie nic nie dzieje probowalem juz różnych szablonów i nic ;/

Edytowane przez Dzemixx9

zbieram +++++