Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co i jak z tym key-em od iwana?

electro;p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym aby ktoś prosto i jasno wytłumaczył mi jak kupić i za ile to coś co wpisuje captcha. I coś wyczytałem, że to kusztuje 10 euro tylko na ile to starcza? Czy to jest na liczbe użyć czy na pewnien określony czas? Daje lubie to ;pp.

Opublikowano

Dokładnie kody kosztują 10euro kupujesz je u jakiegoś sprzedawcy lub u ivana który przelewa ci 10 euro na twój customer.

Jeśli już masz to 10e na customerze dajesz get key i czekasz chyba pół minuty aż kod się wygeneruje.

Ten kod co ci wyskoczy kopiujesz i wklejasz do kbota i gotowe

Opublikowano

hehe poco kupowac jak biobot2.2.3 sam wypisuje captache ja boce prawie 2 tygodnie juz:) i sporo uri i kazde rodzaje wrot uzbieralem a co najwazniejse zandnej captachy.

a on za friko jest :)

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

hehe poco kupowac jak biobot2.2.3 sam wypisuje captache ja boce prawie 2 tygodnie juz:) i sporo uri i kazde rodzaje wrot uzbieralem a co najwazniejse zandnej captachy.

a on za friko jest :)

jak byś chciał wiedzieć to nie każdy ma captchy akurat ty nie masz i nie musisz się wywyższac o ją mam biobota i wpisuje captche w wielu tematach pisze że żaden bot nie wpisuje captch za darmo

Pomogłem ?? To daj Lajka :)