Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak to jest z PS3 ?

lCreativEl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1)Jak to jest z PS3?

Kupuje gre za 200 zl i musze miec internet ? Nie rozumiem. Wtedy jak mam internet wchodze w przegladarke na ps3 i tam rejestruje sie ?

2)Czy gra jest warta kupna? (Battlefield 3)

3)I czy ja ogarne na ps3 ? Nie gralem w strzelaninki jeszcze ani razu i nie wiem jak sie strzela.

Jak cos mi sie przypomni napisze.

Edytowane przez lCreativEl
Opublikowano

1)Jak to jest z PS3?

Kupuje gre za 200 zl i musze miec internet ? Nie rozumiem. Wtedy jak mam internet wchodze w przegladarke na ps3 i tam rejestruje sie ?

Nie musisz mieć. Internet jest potrzebny tylko do grania przez neta. Niczego nie rejestrujesz.

2)Czy gra jest warta kupna?

Tak. Nie musisz niczego zmieniać jak w kompie, żeby jakaś lepsza gra działała Ci.

3)I czy ja ogarne na ps3 ? Nie gralem w strzelaninki jeszcze ani razu i nie wiem jak sie strzela.

Kwestia pogrania 1/2 dni ;) Dużo lepiej gra się na padzie.

Jak cos mi sie przypomni napisze.

A proszę bardzo

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

1) Gre rejestrujesz w grze np. w BF BC 2 Vip Code podajesz w grze. Jezeli chodzi Ci o konto na PSN mozesz je zalozyc za posrednictwem playstation.com

2) Podaj tytul :]

3) Pocwiczysz troche i dojdziesz do wprawy, szczegolnie kampanie to dobry trening przed multi.

Opublikowano

Jeszcze .1 .

Mam kabel Ethernet lecz jest on podlaczony do komputera.

Jak to jest, ze wsadzam do ps3 ten kabel podlaczam do internetu konfiguruje i odlaczam go i moge zostawic go w komputerze ? Czy musi byc caly czas ?

Opublikowano

Możesz odłączać i podłączać kabel. Na czas grania pod PS3 a jak na PC to pod niego.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Najlepiej kup sobie router nie jest drogi teraz kupisz jakis byle jaki na allegro , w sklepie za ok 60zl, wtedy robisz taK:

1. Podłączasz kablem Eathernet router ( przez port 1 lub 2 czy tam jaki chcesz )

2. W zestawie z routerem masz drugi kabel eathernet czyli teraz musisz wepnac go do drugiego portu ( WAN) do routera i do modemu

3. wchodzisz w Ps3 i dajesz konfiguracja bezprzewodowa ( w siec) i to ci automatycznie skonfiguruje pozniej wpisujesz klucz WPA czy jaki tam ustawiles ( ustawiasz na stronie routera w routerach TP-LINK sam takiego posiadam , wchodzisz na ip 192.168.1.1 i tam konfigurujesz zawsze mozesz do mnei napisac na pw to ci pomoge )

4. i tym sposobem masz neta w kompie i ps3 jednoczesnie.

RMCF