Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem kod do wpisywania captcha za 50 zł

drzerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem was poinformować że znalazłem sprzedawcę który sprzedaje secret key do kbota za 50 zł.

Informuje o tym ponieważ inni sprzedający sprzedają za większą cenę za kod.Kbota też ma chyba taniej więcej info znajdziecie u niego.

Tu macie jego gg: 15752122

Proszę nie pisać cytuje "zakaz chandlu na forum" bo ja nie chandluję tylko informuje żebyście nie przepłacali nie potrzebnie.

Opublikowano

Muhahaha. Strona na darmowym serwerze. GG pewnie swoje podałeś i chcesz naciągać ludzi na kasę... Szkoda, że nie ma minusów ;[. Po 2 linki w CODE dajemy -.-. Do tego ten twój tzw. "Chandel" pisze się przez samo H, czyli "Handel". o_O

obraz24.png

Opublikowano

Dokładnie , jakaś jakosc musi byc. Jesli kolesia nie stać za dobry hosting na xaa.pl , ktory kosztuje już 3 zł !! , to musi być jakims dziwakiem

Jego aukcje na alegro wskazują , że ma 12 lat i nei ma konta w banku i przyjmuje tylko PSC. Do tego kto przy zdrowych zmysłach , jesli ktos ma mozliwosc platnosci psc to kto bedzie mu placil 10 zeta wiecej ?

Opublikowano

Dokładnie , jakaś jakosc musi byc. Jesli kolesia nie stać za dobry hosting na xaa.pl , ktory kosztuje już 3 zł !! , to musi być jakims dziwakiem

Jego aukcje na alegro wskazują , że ma 12 lat i nei ma konta w banku i przyjmuje tylko PSC. Do tego kto przy zdrowych zmysłach , jesli ktos ma mozliwosc platnosci psc to kto bedzie mu placil 10 zeta wiecej ?

Wali mnie czy go stać czy nie.

Nie znam gościa i mnie to wali nie ma jaką chce.

To miała być informacja ale jak widać inni nie mogą tego zrozumieć.

I nie obchodzi mnie ile ma lat ważne że mi sprzedał najtaniej z polskich sprzedawców i tyle.

Więc skończcie z pieprzeniem.

Jak się komuś nie podoba to usunę ten post.

Opublikowano

kbot no gg 30zł, gg 70zł oO krk 1rok 70zł, 6m-cy 50zł drogoo :P

po wejsciu na stronkę nie ma praktycznie żadnego info co i jak, po kliknięciu w cennik nie ma nic, 'zakup na allegro' i ceny podalem :P

lepiej się kopsnąć po psc i od ivana kupić:P

Opublikowano

Tak czy tak, handel + link wychodzacy.

Ceny sa wygorowane, a za UP leci raport :)

Opublikowano

witam ... to o mnie ten cały taraban , odpowiem na wasze zażalenia :

- Dokładnie , jakaś jakosc musi byc. Jesli kolesia nie stać za dobry hosting na xaa.pl - jestem nowy i strona robiona na szybko

- Dokładnie pierdoły ciśniesz i myślisz że kogoś naciągniesz ? Napewno nie na tym forum. Źle trafiłeś stary - chcesz mogę ci dać nr GG ludzi którzy kupili ode mnie i są zadowoleni

- Jego aukcje na alegro wskazują , że ma 12 lat i nei ma konta w banku i przyjmuje tylko PSC. - Tylko PSC dlatego że nie konto bankowe najlepiej założyć do takich spraw osobne ... wiem że to zajmuje 1 dzień ale jestem studentem i nie mam czasu narazie na te sprawy

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

- Dokładnie , jakaś jakosc musi byc. Jesli kolesia nie stać za dobry hosting na xaa.pl - jestem nowy i strona robiona na szybko

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAH...

Wykupujesz serwer, potem zaznaczasz autointalację i tyle. Max godzina robienia strony.

- Dokładnie pierdoły ciśniesz i myślisz że kogoś naciągniesz ? Napewno nie na tym forum. Źle trafiłeś star

y - chcesz mogę ci dać nr GG ludzi którzy kupili ode mnie i są zadowoleni

Tsaa.

- Jego aukcje na alegro wskazują , że ma 12 lat i nei ma konta w banku i przyjmuje tylko PSC. - Tylko PSC dlatego że nie konto bankowe najlepiej założyć do takich spraw osobne ... wiem że to zajmuje 1 dzień ale jestem studentem i nie mam czasu narazie na te sprawy

Ale żeby tu odpisywać to masz czas...?