Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Maxikk

asd1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaskarżyć moderatora Maxikk.. Mianowicie obraża on użytkowników i ,,lekko" przesadza z wulgami :huh: Chyba powinien zachowywać jakąś kulturę będąc w gronie moderatorów MPC :huh:

Jego komentarze w czyimś statusie..

49037807.png

Jego status i komentarze w nim ..

18317519.png

PS. Nie piszę do administratora, ponieważ zapewne nie odczytałby on wiadomości, lub ją zlekceważył, + chcę aby wypowiedzieli się inni którzy widzieli już takie zachowanie tego osobnika :D

PS2. Chyba administracja nie potrzebnie mu zaufała dając mu po 3 dniach moda, po to jest chyba KidMod aby sprawdzić kogoś.. Ale ja się już nie wtrącam :P

@Edit:

PS: cieszcie się bo jest to moja ostatnia akcja moderacyjna na tym forum i ostatnia wypowiedź w tym dziale pozdrawiam.
Czyżby to było tym spowodowane?? o.O

Nothing to do here.

Opublikowano

Bywa, nie chce podważać decyzji administracji ale każdego kidmoda powinno się sprawdzać minimum 30 dni. Zaufanie powinno się zbierać małymi kroczkami ;]

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

@up

DO 60 dni, więc może dostac za 60 dni albo po 1. Skoro zna się na robocie i nikogo tam nie ma, to w czym problem?

Co do jego zachowania, przykładem dla Was/nas powinni byc rodzice, a nie osoby spotkane w internecie. Fakt, ranga moderatora zobowiązuje, ale to już inna bajka

Opublikowano
przykładem dla Was/nas powinni byc rodzice, a nie osoby spotkane w internecie.

To znaczy że teraz każdy mod, GM, admin ma kląć, wyzywać nas, dawać bany za nic, spamować??

No właśnie.. Ranga ta do czegoś zobowiązuje..

PS: cieszcie się bo jest to moja ostatnia akcja moderacyjna na tym forum i ostatnia wypowiedź w tym dziale pozdrawiam.

Czyżby to było tym spowodowane?? o.O

Nothing to do here.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...