Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odpisali na ticketa!

wala9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Greetings gamer,

Thank you for contacting War Rock Customer Support. We appreciate you taking the time to contact us regarding your account?s level query.

Please be informed, we have investigated all the De-leveled accounts and restored legit accounts back to their previous level.

If your account level has not been restored, then this indicates that the account was found to be Power Leveling, and no further action will be taken on the account at this time.

If you have any questions, please feel free to contact War Rock Customer Service at http://www.gamersfirst.com/support.php

Thank you for playing War Rock!

Regards,

z tego zo ja rozumiemiem to napisali ze caly czas na tym acc byl power leveling .Niech ktos to przetlumaczy! z gory dzieki!

CO MOGLBYM IM JESZCZE NAPISAC ZEBY JEDNAK PRZYWRUCILI MI MOJ LVL???

Od jakiegos czasu regularnie kupuje u nich premki, dzis tez kupilem.

Moze cos w tym stylu ze jek nie oddadza lvl nie bede wiecej u nich kupywal i gral czy cos takiego.

Jak ktos ma chwile niech mi pomoze napisac takiego ticketa.Max plusow lub minusow jak kto woli dla tego co mi pomoze!!!

Opublikowano

Odpowiedzieli Ci ,że zbadali ten twój problem/przypadek i z powrotem przywrócą twoje konto do poziomu 1 . A jeśli wciąż ,nie dostałeś żadnych wiadomości o odblokowaniu konta to znaczy ,że nic więcej nie zrobią z tym problemem i po prostu masz bana na zawsze

Opublikowano

Napisali ze wszystkie dlvle które dali przez pomyłkę zostały zwrócone. Jeżeli na twoim koncie nie cofnęli lvla, oznacza to ze uprawiałeś tam plvling i żadne akcje nie będą w przyszłości na tym koncie podejmowane.

Wątpię czy napisanie kolejnego ticketa coś da. Jezeli szukasz wzoru to zapraszam do tematu niżej.

To jest ukryta treść, proszę

@wyżej.

Przecież tam nie ma nic o zablokowanym koncie. o.O

32354141673387527780.png

Opublikowano (edytowane)

Pisza tutaj ze wszystkie niesprawiedliwe dlvle cofneli. A tak po drugie to juz nie jedna osoba na cb wyslala raport gdyz znam cb z gry. Wiem ze hakowales ostro na chamsie no recoil, nospread oraz czesto siedziales na harbour ida a takze opk'owales. Teraz moja uwaga nigdy nie rob podobnego nicku na forum o tematyce takie jak te oraz w grze bo predzej czy tak wlasnie sie to skonczy..

@DOWN OPK moze i nie ale hackowales ostro na chamsie itd...

Edytowane przez GraFixPL

Welcome back

Opublikowano

Pisza tutaj ze wszystkie niesprawiedliwe dlvle cofneli. A tak po drugie to juz nie jedna osoba na cb wyslala raport gdyz znam cb z gry. Wiem ze hakowales ostro na chamsie no recoil, nospread oraz czesto siedziales na harbour ida a takze opk'owales. Teraz moja uwaga nigdy nie rob podobnego nicku na forum o tematyce takie jak te oraz w grze bo predzej czy tak wlasnie sie to skonczy..

kolego nigy ale to przenigdy nie opk-owalem a na harbour bylem moze ze 2 razy a wiec niewiem o czym piszesz, moze mylisz mnie z kims. Nie prosilem o uwagi tylko o pomoc. na 1 pytanie udzieliles odpowiedzi a wiec dzieki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...