Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Noobskich pytan.

SaSkiaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od dziś postanowiłem pogradz w wowa, pogralem troszeczke i wbilem 15 lvl. Ale dobra przejdzmy do pytan :D :

1'sze pytanie: Od jakiego lvl'a moge sie spotkac z wiekszoscia graczy? bo obecnie to jak zobacze jedna osobe na 10 min to jest dobrze, troche nudne jest to ze nikogo nie ma praktycznie.

2'gie pytanie: Czy jezeli bede chcial zagrac na globalu to wystarczy ze sciagne wow:Cataclysm i kupie prepaida na 30/60 dni to mi to starczy ? czy musze kupic gre ?

3'gie pytanie: Od jakiego lvl'a jest jakis mount zeby szybciej sie poruszac ?

4'te pytanie: Czy sa jakies addony pomogajace przy expieniu ? ogladalem troszke filmikow i widzialem jak kolesie mieli taka zielona strzalke ktora prowadzila do questa ktorego najbardziej oplaca sie zrobic.

Dzieki wielkie za odpowiedzi. Bede bardzi wdzieczny.

Saskiaa

Opublikowano
1'sze pytanie: Od jakiego lvl'a moge sie spotkac z wiekszoscia graczy? bo obecnie to jak zobacze jedna osobe na 10 min to jest dobrze, troche nudne jest to ze nikogo nie ma praktycznie.

Dużo ludzi jest w miastach: Stormwind City, Orgrimmar. Oczywiście zależy, ile osób gra na serwerze.

3'gie pytanie: Od jakiego lvl'a jest jakis mount zeby szybciej sie poruszac ?

na 20lvl - prędkość 60%, na 40lvl - prędkość 100%

4'te pytanie: Czy sa jakies addony pomogajace przy expieniu ? ogladalem troszke filmikow i widzialem jak kolesie mieli taka zielona strzalke ktora prowadzila do questa ktorego najbardziej oplaca sie zrobic.

Jest wiele addonów. Pobierz quest helper. Powinno wystarczyć.

Opublikowano

Menddor, a moglbys jeszcze dokladniej powiedziec na jakim lvlu znajde sie w tych miastach robiac wszystkie questy po kolei ? gram na serwerze sunwell a tam graczy jest po 1000+. Dzieki wielki za odpowiedzi. Jeszcze jak by ktos mogl odpowiedziec na pytanie nr 2 byl bym zadowolony. :)

Opublikowano

Menddor, a moglbys jeszcze dokladniej powiedziec na jakim lvlu znajde sie w tych miastach robiac wszystkie questy po kolei ? gram na serwerze sunwell a tam graczy jest po 1000+. Dzieki wielki za odpowiedzi. Jeszcze jak by ktos mogl odpowiedziec na pytanie nr 2 byl bym zadowolony. :)

Tam możesz iść nawet na 1lv. Ja gram orkiem wiec zawsze wykonuje w 1 wiosce potem 2 i 3 i ide do ogrimmaru

simply.4557.gif

Opublikowano
2'gie pytanie: Czy jezeli bede chcial zagrac na globalu to wystarczy ze sciagne wow:Cataclysm i kupie prepaida na 30/60 dni to mi to starczy ? czy musze kupic gre ?

Musisz kupic podstawke i tbc (jest razem), potem wotlk a na koniec cata i dopiero wtedy prepaida. jak kupisz podstawke, dostaniesz 30 dni za darmo

;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam male pytanie jesli gracie na serwerze sunwell.pl to do jakiego lvlu jestes w swojej początkowej Krainie gdy wybierzesz nocnego Elfa ??

do 9-10(chociaż od 8Q w Darkshore się zaczynają) i pójść do Darkshore (portal z darnasus do portu, z portu gryfem/statkiem do darkshore) chociaż ja wybieram westfall bo tam znam Q praktycznie na pamięć :P ale wybór należy do ciebie:}

1373369406-U138092.png