Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak napisać ticketa + wzory ticketów.

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zdaje sobie sprawę z tego że wcześniej powstały już dwa tego typu poradniki. Jednak

ten od Mańka przestał być aktualny, i na nowo zaczęto tworzyć tematy z zapytaniem, "jak

wysłać ticket'a?". Drugi zaś był zrobiony, dość niedbale. Choć i od tamtego momentu co nieco

się pozmieniało na G1. Postarałem się napisać poradnik, jak ów taki ticket powinien być

wysłany prawidłowo. Kierowany on jest w szczególności do osób "zielonych", ale nie oznacza to, że nie może

służyć pomocą bardziej doświadczonym. Tyle wstępu, przejdźmy do rzeczy.

1. No więc na początku wchodzimy na stronę:

http://www.gamersfirst.com/warrock/

2.Następnie na stronie głównej klikamy w napis Support:

20644169.png

3.Przekierowuje nas do działu pomocy. Gdzie wybieramy grę i język. W tym przypadku:

81260949.png

4.Po wybraniu gry logujemy się na stronie:

67152459.png

5.Następnie wpisujemy swój login i hasło

16947085.png

6.Gdy jesteśmy zalogowani klikamy w hiperłącze "Email Us"

81675350.png

7.No i w końcu docieramy do strony w której piszemy ticketa.Wszystko opisane na screenie:

33361200.png

To by było na tyle jeśli chodzi o same wysyłanie ticketa.

Poniżej zamieściłem wzory na najbardziej popularne tickety słane do G1.

WZORY TICKET'ów:

Zbanowane Konto:

Im writing connection with my banned account. Last time when i was playing " tutaj data"

everything was ok, but today i was trying login in. I saw a massage : "Your Account has been

blocked". I have it iced, it is mistake. Check this please, and return my acc back. I put out

a lot of money into this game : "Tutaj możecie dodać dowody zakupów". Im going to still play if you unlock my character. Answer as soon as possible, please.

Your faithfully

"nick"

DLVL konta:

Im writing connection with my dlvled account. I have my account for "wpisujecie"

years/months, and swear i never used to cheats, powetlvling or something like that. I was

always playing legally. My lvl is a result of my moil. Check my stats, and bring my old lvl

back. I put out a lot of money into this game : "Tutaj możecie dodać dowody zakupów". Answer as soon as possible, please.

Your faithfully

"nick"

Brak Promocoda:

I just spent 400 g1 credits and I didn't get a promocode. Could u send off it for me?

I would like to get promocode: "wpisujecie nazwe". Answer as soon as possible, please.

Your faithfully

"nick"

Oczywiście są to podstawowe/najczęściej wysyłane tickety. Jeżeli jakiś wzór, którego potrzebujecie, nie znajduję się w tym temacie, proszę o tym napisać i po krótko wyjaśnić sytuację. Na pewno dodam.Jeżeli nie rozumiecie odpowiedzi G1 na wysłany przez was ticket. Możecie zamieszczać je w tym temacie, w celu ich przetłumaczenia.

W przypadku zmiany wyglądu strony G1 temat będzie aktualizowany!

Myślę że temat się przyda, zwłaszcza na forum hakerskim, gdzie dużo osób zgłasza się po taką pomoc. Uważam że poradnik jest globalny i proponuję go przypiąć, żeby nie został zakopany w nawale innych tematów, oraz by był widoczny i łatwy w dostępie dla użytkowników. Proszę o poprawienie tytułu, wdarła się mała literówka;-)

W razie jakiś problemów, uwag wszelkie pytania proszę kierować w tym temacie.

Temat AKTUALIZOWANY.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Bardzo dobrze opisane. Był temat z pisanie ticketów, ale ten jest lepszy ;D + wzory.

+ ode mnie za robotę. Poczekamy, zobaczymy ^^

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Bardzo fajny TUT napewno bardziej przejrzysty niz ten poprzedni (bodajże od razora?) Odemnie załużony LIKE i popieram aby umiescic go w spisie

Welcome back

Opublikowano

Jestem za podpięciem tego tematu. Tut jest bardzo przejrzysty i będzie pomagał nowym graczom czy też bardziej doświadczonym.

Nie widzę żadnych błędów oraz zastrzeżeń tak więc zostawiam Like

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Byl juz taki temat (moj ) bardzo podobny opocz tych wzorow! ale lubie to !

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten poradnik (TUT) bardzo mi pomógł przez niego udało mi się odzyskać 1200G1 ponieważ były problemy z kodem na stronie ale wszystko jest już w najlepszym porządku ;] Użytkownik Grasu pomagał mi w napisaniu ticketa oraz mówił mi po kolei jak i co mam robić. Chciałbym by ten TUT został przypięty do spisu ponieważ pomoże on wielu graczom w różny sposób.

POLECAM W 100%%%%%%

1376848905-U377559.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...