Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za ok 2 dni bede kupywal shacko mam pytanie co do niego ktora opcja lepsza czy isc nim do AD czy AP

AD daje mozliwosc walki wrecz ale zato AP moc lalka

Ktora opcja lepsza

Opublikowano

Witam za ok 2 dni bede kupywal shacko mam pytanie co do niego ktora opcja lepsza czy isc nim do AD czy AP

AD daje mozliwosc walki wrecz ale zato AP moc lalka

Ktora opcja lepsza

AP to chyba tylko do trolowania na normalach. Czasem śmiać mi się chce, jak szako ap naustawia xx pudełeczek w krzakach i czeka pięć minut aż ktoś wejdzie. To tak jakby w tym czasie była gra 4 v 5

Opublikowano

Fakt, ale ogarnięty ap shaco już na starcie w niekonwencjonalnych miejscach może łatwo zabić właśnie przez jacki.

Mimo to nadaje się On tylko na normale, W early ma co robić, a potem już tylko spamuje z knifa.

Ad jungle shaco do poważniejszych gier.

Opublikowano

Soraka bot carruje gry ap Shaco na midzie. Rain Man carrował gry counter jungle Shacko.

Wszystko zależy od tego, jaki jest twój styl gry - grając pod ad jesteś assasinem - masz za zadanie zabić wrogiego carry i uciec. Pod ap nigdy nie grałem jakoś poważniej więc się nie wypowiem.

Opublikowano

Właśnie też 2 dni temu kupiłem shaco i szczerze lepiej mi się gra pod AP, wtedy to kręcisz graczami jak chcesz, np. grałem przeciwko Caitlyn staty 26/3/10 i te 2 dedy to były właśnie z pacynek bo tak nafeedowana była że OMG!:D A miałem ok. 230 AP. A Pod AD to byś jej raczej nie dednął. Ale niewiem niewiem każdy ma swój styl gry.

Opublikowano

Up bardzo dobrze Ci to określił,

Ja np. pod AD byłem boooski :] (przenośnia) lecisz typowi od pleców 2 hity i go nie ma (jeżeli masz "blask" to już jest pogrom" ;] Chociaż też widziałem w chuj ogarniętego shaco AP który zrobił "Blu Bafa" i tak ownił że masakra.

Czyli podsumowując : Ap vs Ad = Wybór należy do Ciebie ^^

he?

Opublikowano

Hmmm czyli zalezy ktorym sie mi bedzie lepiej gralo ,,,, narazie i tak musze czekac az mi kase za karthusa oddadza ;p Posprawdzam obie opcje a co do pajacykow ze niby gdy sie znimi kampi w krzakach to zawsze ktos moze zwabic goscia do krzakow

Opublikowano

Gram w lola od ponad pół roku i powiem Ci, że Shaco AD tylko i wyłącznie w jungli dobrze się sprawuje, przy pomocy jego "free flasha" możesz znikać i w early game zabić ofiare na każdym przepchanym line.

Gdy grałem pod AP strałem się unikać team fightow, dopiero się gdzieś zaczaić czy też rzucać nożem i przy tym harrasować wrogów.

Najlepsza zabawa oczywiście jest pod AP, gdy przewidujesz ruch przeciwnika i masz pewność do drogi którą pójdzie możesz smiało stackować boxy i mieć z tego nie lada zabawe :D

AD shaco wykańcza AP/AD Carry backdorem lecz strasznie mało ma HP i nie da się nim przeżyć w środku teamfighta.

Na SoloMid.NET masz poradnik od najlepszych graczy na świecie tak jak i Mobafire.com

Miłego grania ;)

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/