Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga MPC Forum

Sneakysu

Liga MPC Forum  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz aby Liga MPC Forum Powsta?a ?

• Oczywi?cie ;-)
    • Nie mam zdania :]
    • Sprzeciw ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext579997671.png

Zrobilibyśmy do tego osobny dział pt. "Liga MPC Forum".

W tym dziale wszyscy użytkownicy naszego forum mogli by grywać w różne gry 1vs1 lub więcej.

Zakładali by temat wyzywając jeden drugiego np. Wyzywam tego i tego do gry tej i tej, trybu takiego 1vs1.

Po grze wstawiali by wyniki wraz z Screen Shotami(aby nie oszukiwali) i dawali do Zakładki Liga

Zakładka Liga ? - Jak w profilu są zakładki typu Znajomi, Posty, Statusy itp. dodano by zakładkę Liga.

Co w niej by było ? - Były by w niej punkty np. 3pkt za wygrany mecz; 1pkt - za remis -2pkt za porażkę..

Co by robiono z tymi pkt. Uważam, że za te pkt. można było by zdejmować warny np. 100pkt - zdjęcie 10% warna, ale jeszcze nie wiadomo co z tego będzie :)

W lidze były by dostępne wszelakie gry, jakie rywale by sobie życzyli obojętnie czy FPS, MMORPG itp.

A więc co wy na TO ? - Głosujcie w ankiecie ;-)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Hmm niezła myśl :P

Tylko trochę będzie na poczatku z tym zachodu i główne pytanie :

- co jeśli ktoś mnie wyzwie do metina a ja mam wyjebane na to gówno ? xD

trzeba by było to sprecyzować że mozna wyzywać tylko takich którzy udzielają się w danym dziale, czy cos w tym stylu'

Ogólnie pomysł niezły, ale znając realia administracja się nie zgodzi bo według Nich bedzie z tym za duzo zachodu.... No ale ja zdecydowanie jestem na TAK

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jestem na Nie jedno wielkie gówno by z tego wyszło a od takich spraw jest ESL a nie forum...

Opublikowano

Wątpie by to miało szanse. Trzeba by było doinstalowaćcoś jak wyniki, etc. Coś jak w ESLU , raczje nie wykonalne i za dużo roboty. Wątpie by to przyniosło sukces. Nie.

Opublikowano

Prawie na 100% żaden z administracji się tego nie podejmie, no chyba że "zatrudnią" dodatkowych ludzi do operowania owymi meczami

i w ogóle a żeby to wszystko było fair to tak jak w tych turniejach musieli by być sędziowie, duużo sędziów bo jak coś takiego miało by być na stałe

to myślę że minimum z 8śmiu. Raczej bym z tego nie korzystał ale pomysł nawet dobry więc na TAK

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Z jednej strony nie każdy ma daną grę i szczerze wątpię aby to wypaliło.. ZRESZTĄ ZDJĘCIE WARNÓW ZA TAKIE COŚ TO GŁUPOTA.. A z drugiej, było by to ciekawe.. Ostatecznie NIE :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Pomysł bez sensu, jeszcze jakby był do tego jakiś ranking to od razu byłoby pełno statusów w których ludzie by się podniecali którzy to oni nie są.. -.-

1280314365-U1.png

Opublikowano
przypomnijcie sobie nazwe tego forum i pomyslcie. To forum jest cheatach itp... A nie o pojedynkach. Jestem na nie.

Yyyy gratulacje, jestes obyty z forum jak ja pierdole....

Gdzieś ja wiem w marcu GalactiX wymyslił żeby stworzyc turniej w Combat Arms. Potem inne działy zaczęły ściagać i np aktualnie jest w starcrafcie i w Ca ale w innych też były turnieje. Nie iwdziałeś może grafik MPC Champion ? oO szybki ogar gzz

więc najpierw pozagladaj do działów a dopiero później pierdol głupoty....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• Dodaj nową pozycję...