Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Za co lubicie combat arms?

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo map i broni, zróżnicowane tryby gry, ogólnie dlatego że przyjemnie się gra z kolegami, pod warunkiem że nie ma hackerów <_< .

Opublikowano

Za śmieszny system banowania. Przykład? Bugi, czyli wina Nexona jest wystarczającym powodem do bana, bo "userzy ich używają".

Rozumowanie jak FIFA, która nie chce na meczach systemu wideo, a kara piłkarzy po meczu na podstawie nagrań wideo ;)

Opublikowano

heh ma coś w sobie że odejść z niej nie można ;) można jedynie ograniczyć czas ^ ^ ale przestać na dłuższy czas się nie da ; /

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Specjalista
Opublikowano

pomimo że jest tak wielu hackerów, szczególnie teraz ciule z game anarchy (ostatnio grałem sobie i typek cały room rozjebał bo chciałem go kicknąć)

to ta gra jest tak wciągająca i ma ten klimat

no i oczywiście niezapomniane rozmowy na TSie klanowym jak się ludzie popiją, hahahaha

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

*Nie realne się robi typu apteczka z kolesia ma lecieć itp.

Już leci a nie ma lecieć :P

Hmm sam nie wiem ostatnio stała się dla mnie zbyt "monotonna" ? No ale temat nie o tym więc tak :

- dobra zabawa <głównie gdy jest się w jakimś clanie>

- duża ilość mapek i broni

- dosyć duza odmienność pomiędzy mapami

- no i ogólnie tak jakoś całkiem wciagająca jest ale nie na jakoś szczególnie długą metę (po prawie dwóch latach mi się znudziło CA :P)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Combat Arms Lubie za to że jest tam dużo broni do gry ,ale każda broń za gp też powinna mieć na końcu takie coś że można ją kupić na perma np. za 100k Gp.

Lubie też za łatwo grywalność Snajperką ;D

Opublikowano

Sporo Broni Nieco trybów. Częste patche które trzymają swoich graczy.

trzeba uważać na bugi i gry grać poprostu normalnie

Komputer coś sie zjebal nie moge napisać urlopu ponieważ na tyn komputerze (szkolnym) mam cenzor postaram sie dzisiaj napisać urlop i jego powód

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

S&D <3

Bronie , z 20 razy dziennie napis Kicked by elite moderator :>

Bugi , które są od chuj jak dawna i jeszcze nic nie zrobili ?(junk,warhead)

Fake to m.in kasa jaką z nas ciągną . Np. wejście na platyne 20 zł...

No i system permów ;/

Opublikowano

Lubie za bronie, eventy i mapy.

Kocham za : Abuse Elite Modow :P , tryb przerabiania i ulepszania broni.

Nie lubie: Hmm m.i. Hakerzy ktorzy wiedza ze i tak dostana bana i tak a dalej psuja klimat tej gry, za nasze kochane lagi i nexona z ktorym sie nie dogadasz, za jego "naprawianie bledow" po ktorych jest wiecej problemow niz bylo wczesniej.

Ale i tak tsa i ludzi na nim nic nie przebije wtedy zapomina sie o wszystkim zlym na CA :P

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

ja combata lubię za fireteam qr ogółem jest dużo mapek broni możliwość ulepszania i modifikacji broni i haxy są zajebiste te od Anarchy

Opublikowano

- dużo trybów gier, chyba jedyna gra z tak dużą ilością.

- Clan War, gra zespołowa.

- bardzo dużo map, różne biomy (zima, las, {typu Sand Hog, nie wiem co to dokładnie jest ;p, coś jak pustynia}).

- ładna grafika jak na grę bezpłatną.

- pełno broni, nadal są tworzone nowe.

- pełno dodatków do wyposarzenia naszego żołnierza.

- wgl. dla mnie jest wciągająca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...