Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Instalowanie Steam Counter-Strike

Arikos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich osób czytających temat , raczej tutorial:)

Jeśli taki temat znajduję się już na forum , no to sorki, ale ja bynajmniej nie widziałem. Więc zapraszam do czytania!

1.Odpal instalkę.

2.W okienku powitalnym klikamy ''Next''.

3.W następnym okienku akceptujemy warunki umowy licencji i akceptujemy , że mamy więcej niż 13lat. I znowu ''Next''.

4.Teraz ustawiamy prędkość internetu i klikamy jak zawsze ''Next''.

5.Czas na wybranie języka , wybieramy język w jakim program będzie chodził i klikamy ''Next''.

6.Tutaj wybieramy gdzie mamy zainstalować Steam'a np. C:\Program Files\Gry\Steam\ i klikamy ''Install'' jak klikniemy nasz Steam się zainstaluje:)

7.Gdy Steam się zainstaluje wyskoczy nam komunikat , że Steam został zainstalowany poprawnie:) I wtedy klikamy ''Finish'' co oznacza koniec instalacji.

8.Na pulpicie pojawi się ikonka Steam'a klikamy na nią.

9.Wtedy nasz steam zacznie pobierać pliki by zaczął działać.

10.Potem wyskoczy nam okno z dwoma opcjami czyli: ''Stwórz nowe konto'' i ''Zaloguj się na koncie , które już istnieje''.

Czyli jeśli mamy konto wybieramy ''Zaloguj się na koncie , które już istnieje'' a jeśli nie mamy konta wybieramy ''Stwórz nowe konto''.

11.Teraz należy się zalogować. Jeśli konta nie mamy - tworzymy je i się wtedy logujemy.

12.Będą tam różne zakładki , my interesujemy się teraz zakładką ''Moje gry'' , czyli w nią klikamy.

13.Jest tam też Counter-Strike klikamy na niego prawym przyciskiem myszki i następnie na ''Instaluj grę..''.

14.Pojawią nam się teraz informacje np. ile się będzie gra pobierać. Gdy zobaczymy klikamy ''Dalej''

15.Teraz wyskoczy okno o skrótach , czyli gdzie utworzyć skrót itp. gdy zaznaczymy jakie chcemy opcje klikamy ''Dalej''

16.Teraz rozpocznie się tworzenie lokalnych plików cache gry.

17.Gdy pliki się utworzą klikamy ''Zakończ''.

18.Wbijamy znowu do zakładki ''Moje gry'' i widzimy , że Counter-Strike się pobiera^^

19.KONIEC

Dzięki za przeczytanie poradnika. Przyjmę krytykę i poprawię błędy:)

Sygna wkrótce xD

Opublikowano

Trochę się zagalopowałeś..

Dobra instaluje Steam i od razu ściągam CS'a?

A gdzie pkt. w którym jest napisane, że trzeba aktywować CD-Key'a?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...