Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

powoli zaczynam przygodę z C++, ale to od 2-3 dni. Potrzebuję stworzyć aplikacje .exe, która odpali 2 dane rzeczy. Jedna to plik .exe, a druga to .bat.

Po odpaleniu aplikacji odpala się aplikacja HSUpdate.exe zawarta w katalogu hshield, czyli /hshield/HSUpdate.exe. Druga aplikacja znajduje się w katalogu początkowym, czyli: /metin2client.bin

Mam nadzieje, że znajdzie się ktoś, kto będzie w stanie mi pomóc, bo według mnie jest to 5 minut pracy, jeśli oczywiście zna się ten język dość dobrze.

Pozdrawiam

Roki

Zdobądź nowe itemy siedząc tylko na serwerze :)

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Byłaby możliwość, aby ktoś mógł poświęcić mi te 5 minut? Brakuje mi tylko jednego elementu, którego nie jestem w stanie wykonać. Bez tego stoję w miejscu.

Pozdrawiam

Roki

Zdobądź nowe itemy siedząc tylko na serwerze :)

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wy go nie rozumiecie... On tu z działu Metina, on chce gotowca i się nie chce NICZEGO nauczyć... Najwyżej otrzyma gotowca, napisze "mady by Roki" etc.. I będzie szpanował ;<

Opublikowano (edytowane)

Ok dam ci pocięte kawałki kodu i sam je poskładaj. Jak ci się uda możesz być lekko dumny

To jest ukryta treść, proszę

Miłego układania

P.S Jak masz jakiś błąd wyślij mi kod programu na PW. Z chęcią pomogę i wyczyszczę kod.

P.S2 Jak umiesz zrobić to w batchu jak nie chcesz się bawić kodem pobierz jakiś konwerter .bat>.exe

P.S3 Ja uczę się c++ też 2 dni i umiem

Wy go nie rozumiecie... On tu z działu Metina, on chce gotowca i się nie chce NICZEGO nauczyć... Najwyżej otrzyma gotowca, napisze "mady by Roki" etc.. I będzie szpanował ;<

W nazwie moze napisze ale jak ktos poprosi go o kod iiii... nie doda komentarza ze by on

Edytowane przez Mikr CS

space-core-o.gif

• Dodaj nową pozycję...