Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Aferia

abbe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie na ten temat? Miało być tak pro elo a serwer offline :) Rozumiem że i tak te NIBY nagrody polecą do administracji (czyt. tak naprawdę ich nie ma), potężna firma z ponad 100 tysięcznym obrotem miesięcznym... (ale mi sie zrymowało) Jednym słowem co sądzicie o najwiekszym FAILU tego roku czyli Aferia-mt2.pl?

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano (edytowane)

Też się zawiodłem na tym serwerze tak czekałem na start ,bo jak na razie nie ma gdzie grać ,a tu wajcha serwer OFF :/

Mają go włączyć podobno w Piątek.

Edytowane przez MamColta
Opublikowano

Co to obrotu tej ich firmy to w którymś poście było napisane :) Aferia tak napisał, ogólnie to ja wiedziałem że tak będzie od początku chociaż serwer wydawał się być przełomem... Nie masz gdzie pograć to wbij na NewBeginning.pl, jak aryman weźmie się za zbieranie kasy to lepszy dedyk będzie, chociaż i tak jest dosyć wesoło. A wracając do Aferii miałem chęć pograć, bo wydawało się że to serwer na dosyć długą metę. Taka teraźniejsza Ahrimannia, lecz Aryman się pozbierał i otworzył swój więc jeśli się zawiedliście tak jak ja zapraszam do Arymana na NewBeginning. No cóż miałobyć pięknie jest jak widać, SQL odłączone tylko stronka świeci pustkami ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Tak włączą ale chba za 2 lata ;p

Opublikowano (edytowane)

Nazwa tematu mówi wszystko co nasuwa się na myśl o początku aferii. Tak się wychwalali, tyle pieniędzy niby włożyli, a serwer po 1h padł... I jeszcze dopiero w piątek go włączą, na pewno na tym stracą dużo graczy. No ale mimo to ja będę czekał bo nie ma nigdzie drugiego serwera tak podobnego do pl, a długo na taki czekałem.

2xdown

@aInn jak to nie ma podobnego? Draenor to nie jest podobny? Tam o ile się nie mylę nie ma broni typu strumyki, śmiercio itd. Trawa jak z nowego metina, wszystkie questy tak samo, level to samo i yang. Max zbr to stal (chyba niebieska nawet) a broń to na 80 (tryton, bezduchy itp.). Jest jeszcze kilka innych ale tu nie wypaliło... Jeśli w piątek będzie dobrze - zostaję, jeśli nie to zbieram dupę z Aferii i szukam dalej :P

Pzdr.

Może źle się wyraziłem. Powinienem napisać że nie ma drugiego serwera tak podobnego do Pl'a którego bym znał.

Edytowane przez aInn
Opublikowano

heh serwer fajny no ale wiadome ze jak ktos nie potrafi na swojego serwa graczy zapraszac to musi atakowac lub jezeli boi sie ze straci graczy :) takim ludza nie powinno sie sprzedawac Dedykow :)

teoden.png

Opublikowano

@aInn jak to nie ma podobnego? Draenor to nie jest podobny? Tam o ile się nie mylę nie ma broni typu strumyki, śmiercio itd. Trawa jak z nowego metina, wszystkie questy tak samo, level to samo i yang. Max zbr to stal (chyba niebieska nawet) a broń to na 80 (tryton, bezduchy itp.). Jest jeszcze kilka innych ale tu nie wypaliło... Jeśli w piątek będzie dobrze - zostaję, jeśli nie to zbieram dupę z Aferii i szukam dalej :P

Pzdr.

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Mówisz że nie ma podobnego serwera do Pla? NewBeginning Arymana. Nie wiem czemu pisze o nim w każdym poście ale no jak tak piszecie to inny nie przychodzi mi na myśl którym teraz jest zdatny do Gry ;p

Opublikowano
12. Dyskusje na temat serwera tworzymy kiedy minie miesiąc od jego startu.

Close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...