Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na start chcialbym przeprosic za brak polskich znakow iz nie posiadam Windowsa polskiego :P

Sluchajcie mam odwieczny problem i mam nadzieje ze moglibyscie mi pomoc.

Mam komputer z procesorem

Intel core 2 duo 1.6 ghz

Ram 1gb

Karta Grafiki Geforce 9600 512mb

I teraz tak....

Slyszeliscie zapewne ze niedlugo wychodzi battlefield 3 jednak pod 64 bitowe systemy. Pewnie mnie wysmiejecie ze chce wogole pograc w taka gre na takim kompie ale otoz to...

Szczerze mowiac przy komputerach jakie sa teraz na rynku moj to gowno ale ja jednak jestem z niego zadowolony. Jedyne co dokupie to z 2gb ramu niedlugo.

Crysis 2 - Full detale dx10 ~~ 25fps

Battlefield 2 - full detale ~~35-40~~

Gta 4 - Medium 20-25~~

NAdal nie mam pojecia co ja mam w tym kompie ze mi takie gry chodza ale jestem szczesliwy.

Moj system operacyjny to Windows xp 32 bit-owy

I zastanawiam sie czy nie zainstalowac 7 lub visty aby pograc w battlefielda 3 Jednak wtedy tego ramu bede zmuszony dokupic ;)

Co wy na to?

Opublikowano

BF3 na minimum w 800x600 powinien pojsc z 15-20 fps max. Procek odstrasza.

Zreszta po co chcesz kupowac ram. Jak chcesz pograc w BF3 normalnie (bez zacinek etc.) To komp powyzej 2k zł musisz kupic.

Opublikowano

Na najniższych detalach, z nowym RAM-em na Win 7 bez Aero (Aero to takie ładne ozdoby, które można wyłączyć) z Game Boosterem powinien pójść :)

Opublikowano

No rozumiem... Jednak tak jak kolega wyzej mowil. Niby procek odstrasza ale na rynku gry ktore mamy mi cisnie ;] Przy tym sprzecie co jest na rynku to ja mam sredniowiecze ale jednak naprawde jestem szczesliwy tak jak mowilem^^

Bym dokupil moze z 2gb ramu i rozdzielczosc monitora 1400x900 detale niskie i bedzie lecialo po 20~~ fps tak mi sie wydaje.

A teraz co do systemu?

To 7 czy vista byla by lepsza?

Slyszalem ze 7 bardziej stabilna.

Opublikowano

choina cytuję

Win 7 bez Aero (Aero to takie ładne ozdoby, które można wyłączyć) z Game Boosterem powinien pójść

na Viscie prędzej się włączy BF 3 niż się Vista załaduje ;p